Møbler

Kampene helserisiko med ergonomi

Sittende i lange perioder er ikke bare dårlig for kroppen din, men du er også utsatt for flere fysiske og ja selv psykiske plager. Den beste løsningen for å unngå slike helse risikofaktorer er å finne de perfekte justerbar løsningene som lar deg arbeide komfortabelt i ditt miljø. Turgåing er en av dem, men du kan ikke gå rundt på kontoret hele dagen etter hver time eller så, så vil du kaste bort en masse tid.

Så hva kan du gjøre med dette? Finne de rette ergonomi løsningene, selvfølgelig. Her er to som kan være ganske nyttig.

Aktive sittende stol

Sittende er ikke en forbrytelse, men gjør det for lenge kan føre til ødeleggende forhold. Sitter på kontorer og andre arbeidsplasser er vanlig og ikke unngås, som er grunnen til ergonomi har designet stoler som ikke bare la deg sitte komfortabelt, men også sikre du er ikke åpner deg til helserisiko. Stolene er utformet for å gi brukere komfort, samt for å forhindre muskel skader.

Hvis en person holder sitter i lang tid, bli de elektriske signalene musklene får avkuttet. Dette kan føre til tilbake smerte, hodepine, halsen stivhet, swellings og også diabetes, fedme og andre kognitive problemer også. Aktive sitter stoler holde holdning justert dermed effektivt blokkerer muskel eller spinal smerte. Sammen med det, enkelt kan flytte bena å få øvelser og kan føle mer produktiv.

Stående pulten konvertering Kit

Sittende er ikke bare dårlig for helsen til en person; Det er ikke bra for selskapet eller arbeidsplass de arbeider for. En persons helse, handlinger, etc er direkte proporsjonal med ytelsen på arbeidsplassen. Hvis en person lider ryggsmerter mye sittende, og har å ta permisjon, kan det føre til kansellerte prosjekter og misfornøyde kunder. Alt dette kan være Celebrían tatt i bakhold med rett ergonomisk løsninger selv.

Så hvordan kan arbeidsplasser sikre at deres ansatte fortsatt sunt? Av ergonomi! La oss ta et eksempel ved å bruke stående pulten konvertering kit. Anta at dette settet er brakt til arbeidsplassen, nå arbeidsgivere vil kunne se forskjellen mellom de som sitter og arbeide i timesvis på ett sted, og de som bruker dette settet. Ikke bare gjør kit forbedre brukerens produktivitet nivåer, det holder kroppen smerte gratis også. Siden pulten justeres også, er det ikke vanskelig å finne en posisjon som er behagelig. Brukere kan også enkelt endre posisjon hvis de føler for det og gjøre seg enda mer komfortabel og dermed lykkeligere og mer produktiv samtidig.