Møbler

Antikke restorers' triks av handelen

Enten du arvet det sentimentale antikke fra bestemor eller funnet en fengslende møbel på loppemarkedet som bare kaller deg, er ingenting så frustrerende enn å prøve å gjenopprette et møbel som har en manglende eller skadet uavgjort trekk, bla arbeidet eller finial. Oftere enn ikke, etter søke forgjeves og forgjeves å finne et duplikat, henvist det gamle stykket møbler tilbake til loft eller kjeller å vente på neste generasjon å prøve lykken restaurering. Men historien har ikke alltid avslutte sånn. Som et faktum, kan det oftere enn ikke, har en lykkeligere slutt hvis du følger workshop triks av old-tid-håndverkere.

De fleste av oss er gode med maling strippere, stålull og beis eller maling. Det krever ikke mye instruksjoner å søke dem, bare tålmodighet og oppmerksomhet på detaljer. Men maling eller flekker kan ikke dekke det faktum at en applikasjon eller trekke trekke kan mangle uansett tykk maling dekker. Men det ikke er så vanskelig som man tenker å duplisere et håndtak, skuff trekke våre mangler bla arbeidet hvis du har de riktige materialene og en kopi å jobbe med. Så er alt som trengs å lage en mold og kastet en kopi.

For nybegynnere anbefaler jeg en silikon mold putty som når de to delene sammen og blandet; settes i omtrent fem minutter. Det gjør for rask og studere mold som før det botemidler ganske tykk med konsistensen av putty eller leire, dermed enkelt å bruke uten kjøres eller drypper. Når riktig blandet, trykker mold putty mot like bla arbeidet på din møbler stykke og deretter tillate det å kurere. For en manglende knott eller skuff trekk, dekker hele overflaten av gjenværende knotter eller trekker og la silikon å kurere.

Når herdet, er silikon mold putty fleksibel nok strekkes slik at det opprinnelige elementet kan være Hentet fra det uten å rive. Så som du kan se krever delen mold gjør virkelig ikke noen beslutninger. Den leveres i to deler, du kombinere like deler av hver og arbeide dem i håndflatene å blande dem sammen. Hver del er en annen farge, så målet er å blande begge deler grundig nok så du ikke ser noen farge marmorering, bare en homogen farge hele veien gjennom. Det er hvordan du vet det har vært riktig sammen. En stor fordel av benytter silikon over andre mold making materialer er at du ikke trenger å bruke en mold release på overflaten av arbeidet før silikon mold materialet.

Om beslutninger er motsatt tilfelle av støping materialer. Her må en rekke materiale beslutninger gjøres. Først og fremst må du bestemme typen materiale som originalen ble laget fra. Er det tre, metall eller plast? Det er en ganske enkel samtale. Men hvis det er metall, hva slags metal er det? Uansett det opprinnelige materialet kan være, oppretter dupliserte støping materialet følger samme metode. For eksempel hvis du dupliserer tre, vil så du få tre pulver. En vanlig en er pecan shell mel. Formelen kombinerer en tredjedel pecan shell mel med en tredjedel av del A av rask innstilling polyuretan harpiks og en tredjedel av del B av samme harpiks. Når grundig, blandet det er helles i formen og lov til å kurere. Raskt sette harpiks vil kurere i ca femten minutter. Etter herding, er brikke polert med "0000" stålull å avsløre veden overflaten. Alt som trengs er å nøye duplisere den opprinnelige fargen ved å bruke en samsvarende tre flekken.

For en metalldelen reproduksjon, metall pulver brukes og kombinert med polyuretan harpiks i samme forhold som de tre pulveret. Det finnes mange typer metall pulver på Internett, de vanligste blir bronse, messing, kobber og tinn. Kontroller at de er fint nok å riktig kombinere med harpiks. Du må angi en 325-skjerm maske for å være sikker.

Disse enkle, men effektive restaurering triksene kan bringe de elsket av sårede stykker møbler tilbake til livet så du kan nyte dem i mange generasjoner. De kan også tillate deg å billig gjenopprette et møbel loppemarked og snu den rundt for rask profitt. Så med disse triksene i tankene, lykkelig antiquing!