Møbler

Hvorfor teak møbler er et bedre valg

Teak er et solid tre materiale som har vunnet popularitet med årene. Det kan brukes for gulv eller møbler og likevel oppnå imponerende resultater hver gang. Populariteten til denne varianten kan bli kreditert til de ulike fordelene som det har i forhold til andre typer tilgjengelig i markedet særlig så langt som teak møbler er bekymret.

Det estetisk appell - treet er selvsagt veldig attraktiv med en rett kornede mønsteret i en rik gyllen brun farge. I de fleste tilfeller trenger møbler ikke engang å være farge malt; en klar møblere er alt som trengs for å forbedre vakre naturlige utseendet på veden. Det har også en god følelse å ta, spesielt i forhold til andre tresorter, utviklet.

Det er veldig sterk - dette er spesielt siden det har fra løvtrær som brede blader gjør det eksepsjonelt sterke i forhold til andre som furu og mango og andre løvtre treslag. Møbler laget ved hjelp av det er veldig sterk og kan tåle mye press.

Det er veldig slitesterk - sterk natur tre gjør det også veldig slitesterk. Det faktisk kan vare opptil 100 år og dermed kan du nyte din møbler for en levetid. Holdbarheten er også teak ideell for utendørs møbler inkludert teak benker vurderer det harde utendørs Component møbler er utsatt. Med denne variasjonen, du kan selv gi de gamle møblene fra én generasjon til en annen fortsatt i god form.

Det er motstandsdyktig mot insekter og termitter - de er noen av feilene som kan påvirke holdbarheten av møbler. Teak men har naturlig olje som gjør den motstandsdyktig mot sopp flekker, termitter og også ender opp repelling andre insekter som ødelegge tre. Derfor kan du være trygg selv når plassere din dyrebare teak stoler i hagen der de kan bli utsatt for insekter. Grunn av sin høye befolkningstetthet er treet også motstandsdyktig mot forfalle og råtne. Det er selvsagt tåler flere syreholdig og alkaliske stoffer derfor det ikke bli skadet eller bortskjemt lett.

Det har høy dimensjonal stabilitet - en av problemene som mange ansikt når går for tre stykker er krymper og fordreining. Dette treet har imidlertid høy dimensjonal stabilitet, redusere denne risikoen av krymping og fordreining. Fuktighetsinnhold reduseres gjennom riktig Logg tørking for å sesong det. Når treet er tørket, påvirkes den ikke av klimatiske endringer. Det er også fuktighetsbestandig og dette betyr at når det er tørket, den ikke har noen risiko for å beholde vann som kan være skadelig. Det er derfor et godt valg ikke bare for utemøbler men også for tredekk og tregulv samt innendørs møbler.

Det kan være hånd skåret - dette gjør det mulig for håndverkere noen møbeldesign og mønstre som du ønsker. Nå kan du ha din teakbord og andre stykker utformet og formet akkurat slik du liker dem takket være materialet som er lett å arbeide med. Du kan ha din møbler tilpasset gjør dem unike.