Møbler

Møbler skum produsenten prosessen

Nesten alle husholdningenes møbler er laget hovedsakelig av en meget vanlig og allsidig produkt som kalles polyuretan. Dette er en solid skum med isolerende egenskaper som, hvis bøyd eller trykket, vil alltid vende tilbake til sin opprinnelige form. Dette gjør det meget behagelig som en polstring, og er ideelt for en rekke moderne verktøy.

For å opprette denne allestedsnærværende og nyttig produkt, bruker møbler skum produsent en forsøkt og avrette prosess som ble utviklet i 1930. Skaperne av polyuretan var mest sannsynlig klar over hvor nyttig sin oppfinnelse skulle vise seg for å være; nå, det er brukt i bygningen isolasjon, bygging molding, maling valser, atletisk pads, skip og fly og husholdningenes møbler. Produksjonen har blitt en stor industri, og prosessen for det har ikke forandret mange årene.

I starten har møbler skum produsent en stor stål moms som inneholder en rekke væsker. Disse væsker er i utgangspunktet en formel for svært reaktive alkoholer og flere tilsetningsstoffer som opprettholde integriteten av alkoholer mot lys og oksygen. En bestemt mengde råstoffet (kontrollert av en meter på slutten av første lagring mva) blir pumpet inn i et rør som fører til en varmeveksler. Dette er hvor væsken varmes til temperatur nødvendig å starte reaksjonen.

Råvarene fortsetter å gå gjennom varmeveksler, og når de når slutten av undergrunnssystemet, reaksjonen er gjort, polyuretan er dannet, og en dispenser er konfigurert til å forme skum. I denne bestemte forholdet, vil møbler skum produsent mate skum på papir som går gjennom behandlingen. Dette bidrar til å holde det endelige produktet stive, noe som er nødvendig for bruk som møbler polstring.

Som polyuretan er blåst bort på papirrullen, er karbondioksid blandet, fører til at produktet å utvide når den beveger seg langs samlebåndet. Denne utvidelsen prosessen kontrolleres hele produksjonslinjen. Et ekstra lag av papir er trykket på toppen å holde materialet i ønsket form, og en rekke paneler hjelp til å kontrollere bredde og høyde. En tørkeprosessen også begynner her, fullfører den kjemiske reaksjonen. På slutten av produksjonslinjen kutt en så polyuretan i lengden ønsket av produsenten.

Når produksjonen er fullført, er det en kvalitetskontroll fase. Kvalitetskontroll begynner faktisk med ressurser, der kjemikere Kontroller at kjemisk blanding er optimalisert for perfekt sluttproduktet. På slutten av produksjonslinjen, egenskaper som tykkelse, fasthet, støtdempende, er fleksibilitet og elastisitet sjekket.

Hvis mer informasjon er ønskelig, kan interesserte ring møbler skum produsent for mer informasjon. Ønsket bruk av det endelige produktet påvirker også produksjonsprosessen.