Møbler

Effekten av luftfuktighet på trelast

Skjønnheten av solid hardvedgulv er mye mer enn "skin deep." Verken syntetisk eller utvikling, det kommer fra naturen - den enkleste og mest pålitelige av opprinnelse.

Våre solid hardvedgulv stykker består av mange trestykker. Hvert er unikt og du kan se naturlige variasjoner i farge. De lysere delene var nærmere treets bark, mens de mørkere delene var nærmere treets center. Alle er like sterk og formidle skjønnhet og verdi som gjør solid hardvedgulv uten sidestykke.

Siden våre møbler er laget av naturlige, solid hardwoods, er det utsatt for fuktighet endringer. Det noen ting som kan skje som luftfuktigheten endres. Hvis fuktigheten faller, krymper møbler. Spisebord med blader for eksempel. Når disse bladene reduserer på grunn av fuktighet, kanskje de passer ikke riktig fordi hullene når de passer sammen har krympet. Et annet problem, og dette er mer på ekstreme side som en harde vinteren, er møbler kan dele og sprekk fra hverandre.

Den andre siden er hvis luftfuktigheten er for høy, møbler begynner å svelle. Det begynner å skje er trelast buler ut og begynner å fordreie. Som sett på bildet, forblir en behandlet trestykke helt flat mens man med for mye fuktighet begynner å vikle og finish forvrenges.

Den beste måten å opprettholde solid hardvedgulv møbler er å opprettholde en luftfuktigheten rundt 40-50% for å unngå fordreining og sprekker. Hvis møblene i et tørt område, bruker du en luftfukter for å sette fuktighet tilbake i luften for å hindre sprekker. Bruk en avfukteren hvis møbler er en fuktige området å ta bort noen av fuktigheten å hindre møbler fra fordreining.

Prøv å holde møblene direkte sollys også. Forlater din naturlige løvtre i direkte sollys vil tørke ut tre over tid og tre vil begynne å sprekk over tid. De beste stedene å forlate dine møbler er et område vil det vil bli opplyst men ikke forblir solen gjennom hele hele dagen.

Sikrer at du opprettholder de høyre luftfuktighet vil garantere dine møbler for å vare en levetid. Unngå splinter, sprekker og fordreier vil spare deg en masse hodepinen. Alltid holde et øye på hva din luftfuktigheten er. Sprekker i møbler kan være kostbart og noen fordreier i møbler kan vanligvis være en smerte å få løst riktig.