Møbler

Hvorfor bør du vurdere brukes kontormøbler og hvordan du finner det.

For tiden flere mennesker flytter inn i mindre levende og arbeidssteder, være seg i sovesaler, studio leiligheter, leiligheter, delte kontorer eller bittesmå hus. Mens disse menneskene trenger møbler å fylle deres nå begrenset plass, ofte har de ikke midler til å kjøpe møbler eller innredning nye. En løsning kan være å se på brukte Kontormøbler!

Det kan ikke være trendy, men det vil gjøre deg komfortabel og muligens skape mer arbeidseffektivitet, samtidig som du sparer en mengde penger. Kontormøbler er vanligvis laget for å være holdbar, som betyr solid, høy kvalitet og tunge. Tidligere tilbyr eide office stykker samme funksjonalitet som nye møbler, men til en mye rimeligere pris.

Første er kjent i jakten er å finne kvalitet, tidligere eid stykker er hvor du finner dem. Google er best på å bidra til å løse dette mysteriet, så kobler "brukt Kontormøbler + [plassering]" i søkeboksen for å komme i gang. Dette vil gi deg en liste over de beste stedene å starte. Hold et øye for sparsommelighet butikker som Goodwill og Habitat for Humanity Gjenopprett. Se etter garasje salg på nettsteder som Craigslist, som er full av gode kjøp og rimelige avtaler.

Ikke vær redd for å fastsette mindre feil med DIY reparasjon. Legge ned en spredning av aviser og vær kreativ med reparasjoner. Hvis det wobbles, fylle sprekker med trelim. Sand gamle maling jobben unna recoat det med fersk maling å gjøre en gamle stykke ser nye. Et lys, selv strøk er alt du trenger å gjøre en gammel brukte innslag ser dyrt og nye. Ikke vær redd for å bli fantasifulle med installasjonene. Slå en stol med en skadet i en unik utseende krakk. Hvis du finner en fantastisk hylle som ikke passer står loddrett, slå den på siden og stable melk kasser inni den. Melk kasser kan finne billig (hvis ikke gratis) og kan fungere godt for organisasjonen, som holder klær, bøker, retter, mat og mye mer.

For å få mest ut av din brukte Kontormøbler, sette deg inn i tankegangen til å skape arbeidseffektivitet med din nyervervede, tidligere eid stykker. Gjøre bruk av noen negative plass ved for å opprette bedre funksjonalitet i office. Shop Internett og din lokale bruktbutikk, og vær kreativ med bruk av din rimelig brukte Kontormøbler.