Møbler

4 tips for å kjøpe nye stue møbler

Hvis du er i markedet for nye stue møbler, er det flere ting du må vurdere. Selv om det høres lett å vals inn i en butikk og plukke ut den peneste av stykker, må du planlegge for plass.

Materiale

Når du begynner å se på stue møbler, er en av de første tingene du bør tenke på materiale. Sofaer og loveseats kommer i en rekke materialer, inkludert skinn og mikrofiber andre møbeltrekk stoffer. Du må tenke som vil kompliment din livsstil. Hvis du har kjæledyr eller barn, kan du holde seg til en mikrofiber fordi det er lett å rengjøre. Hvis du ønsker en mer formell rom, kan du velge fra en rekke møbeltrekk, fra teppe til semsket skinn. Hvis du har en mer moderne smak, læret er likeledes en fint valgmuligheten og den kommer i ulike farger.

Seksjon eller skiller?

Når det gjelder å velge en sofa, mange mennesker står overfor velger \between sectionals og skiller. Sectionals har sine fordeler - de rommer mange, de også leveres ofte med innebygd hvilestoler eller sovesofaer og de gir en fin forklaring i et rom. Separat sofaer og loveseats, men er mer formell enn sectionals. Du vil også ha flere alternativer når det gjelder å ordne dem. Hvis du er en fan av ofte omorganisere, kan separat sofa og loveseat være et bedre valg.

Trenger du virkelig avslutter tabeller?

Et annet spørsmål mange mennesker har ofte er avslutter tabeller er ikke nødvendig. Dette er avhengig av flere faktorer. Avslutter tabeller passer utmerket til lagring regulært brukte elementene som fjernkontroller, lamper og magasiner. Hvis ditt space er for små, så bare hoppe over dem og spare ekstra kostnaden.

Er det nok plass til alt?

Før du kjøper en stue møbler, må du sørge for at du ikke kjøper mye eller kjøpe noe som er for stor for plassen du har. Størrelsen på mange elementer kan deceiving. Når du er i en stor butikk og ser på hver del separat, de synes ikke så stor. Før du handler, kartlegge den tilgjengelige plassen og bestemme hvor alt vil gå. Mål vegger og området der bitene kan passe, og husk å ta målebånd til butikken med deg slik at du kan måle elementer fortløpende.

Få nye stue møbler kan være morsomt, men du må være forberedt. Gjøre noen undersøkelser og planlegging forhånd slik at du kan ha bare rette brikkene for rommet ditt.