Møbler

Hvordan å pakke møbler forsendelsen

1. Legg de tyngste tingene og maskiner i bilen først.

Du burde ha to personer i lastebilen som vil være den tildelte "s," mens hva restene av enkeltpersoner vil formidle møbler til lastebil eller gi det til dem i tilfelle som sitt lys nok. Pakke disse tingene på forsiden av lastebilen å øke din plass og holde lastebilen fra å dra hvis baksiden er overdrevet overveldende. På off sjansen som lastebilen drar, kan du være i en utrygg kjøring omstendighet, så sitt beste å holde deg unna. Lurer du på hvordan å levere møbler over landet? Bare gjennom en passende rederiet.

De tyngste tingene innlemme dine maskiner, for eksempel komfyr, vaskemaskin, ismaskin og oppvaskmaskin.

2. Fest den gjenværende møbler.

Til tross for det faktum at noen personer liker å pakke sine møbler forhånd, er det best å bryte ting når du får dem i en lastebil. Når du flytter en ting inn i lastebilen, du burde putte den over den papir demping, spre den i den demping, og etter at tape den ned. Her er noen flere tips for å sikre dine møbler:

For ekstra forsikring, etter at du har brutt et speil eller maleri, kan du sette den mellom sovende pute og boks våren eller omfatte det av pads. Pakk opp din lounge stol pads og puter.

3. Flytt større elementene inn i lastebilen.

Dette vil inkludere din sofaer, bordplater, hodegjerder, lang speil og kasse våren og liggeunderlag. Sette dem mot den lengste siden av lastebilen å spare plass og holde dem stående. Sikre disse tingene ved siden av lastebilen med bånd på av sjansen for at den har et sted for dem.

Sofaen, pute, og boksen vår gir pad til forskjellige ting.

Sette kommoder og arbeidsområder mot sovende puter så skuffer kan ha en blokk at de åpner. Noe med skuffer bør stå overfor lastebil sidene så skuffer ikke kan åpne overdrevet.

4. Pakk din kasser i lastebilen.

Plukke av tilsvarende størrelse og kvalitet slik at du kan stable dem oppå hverandre. Plassere boksene tyngste og største nederst, middels vekt omslutter sentrum, og lettere ting på toppen. Du vil gjøre tre lag av vekt.

Kontroller du har merket beholdere å si hvilken plass de bør gå i.

Pack et lag av store, mellomstore og lys, og rehash metodikken til lastebilen er for det meste full.

Forsøk på å gjøre som har en komparativ tallness, slik at du kan pakke beholdere for å gjøre en jevn overflate.

Flytte fra fronten til en gang mer av lastebilen.

Som du kommer, sette ting som er vanskelig å stable i kløft for å spare plass. Ting som pads og barnevogner er utrolig for dette.

5. sett i noen andre ting.

Målet ditt bør være å pakke bilen så vanskelig som kan forventes i tilfeller uten å knuse ting sammen svært godt. Trykk noen ubehagelig ting der du kan, og plasser fine ting på så de ikke får pounded.

Forsøk å passe sammen de gjenværende delene som om du tok et bilde på en stikksag gåte. Alt vil ha kapasitet til å passe sammen som du arrangerer det på riktig måte. Du kan også få en shipping tilbud på forhånd slik at du kan ha en idé om kostnadene forbundet på forhånd.

Plassere ting som ikke passer hvor som helst annet forsiden av lastebilen, for eksempel grilling.

At du leie en lastebil som er større enn du trenger og du ikke fylle lastebilen helt, kan du minimere flytte og risting ved forlater void plass på over av lastebilen og holde tallness av din lav og selv trykke.

Huske alle disse trinnene på og du vil finne svaret på frakt møbler beleilig over hele landet.