Møbler

Vedlikehold for alle typer hjem møbler

Møblene er laget skal leves. Det er laget for å bli satt i eller på og sov på mange velger å ha sine føtter på den, tillater pets å klatre på, eller det kan også bli spist og drakk på (selv om dette ikke var den opprinnelige hensikten) og i mange tilfeller alle av de ovennevnte tar sted på møbler. Sikkert var møbler ikke å sitte i et rom og bli sett på, det er ment å brukes og funksjonell. Ved hjelp av disse elementene de kan bli skitten eller skadet og krever mest noen type opp holde.

Uansett hva slags møbler en har skal det kunne rengjøres eller repareres for en mindre kostnad og forsyninger. Rengjøring og reparere møbler seg kan legge til den generelle liv av møbler og øke sannsynligheten det ikke trenger store reparasjon eller erstatning i nær fremtid. Alle typer møbler, fra betong til tre og selv trukket kan lett rengjøres eller repareres med noen få enkle trinn.

Alle møblene bør rengjøres grundig fra tid til annen. Dette kan hjelpe klart av oljer og andre støv eller skitt som kan over lang tid være skadelig for møbler. Det er viktig å finne en god renere som ikke vil være skadelig for møbler.

De fleste milde vaskemidler er aktuelle for stoppede møbler. Tremøbler trenger spesiell renere. Overdreven vann kan skade finish på møbler og dens fiber så ofte spesielle rengjøringsmidler ikke vil medføre mye vann eller overdreven soaking. Betong møbler krever også en mild renere, ammoniakk eller eddik kan skade finish på disse. Det anbefales at de rengjøres med en mild såpe blandet med vann og brukes med en mild scrub pensel.

Reparere møbler er også avgjørende for den generelle liv. En liten tåre eller sprekk kan raskt forvandles til en mye større krever mye mer reparasjon eller mulig utskiftning av varen. Har forsyninger på hånden for å reparere dette er ofte en god idé fordi skade kunne skje når som helst og forberedes vil bidra til å holde den fra å bli verre.

Stoppede møbler, avhengig av hvor tåre er, kan vanligvis være sydd tilbake. En tøff industrielle type tråd anbefales, men lett snøret kan også gjøre triks, men ender vil være sikker på å være gjemt bort for å holde endene fra riper hvem sitter på den. Møbler er vanskeligere å reparere og krever stor omsorg under reparasjonen. Vanligvis møbler vil bryte på leddene og ved liming biter og clamping dem tilbake sammen vil reparere stykket. Bare tillate tilstrekkelig tid til å tørke før du fjerner klemmer.

Betong møbler er litt mer involvert når reparasjon, men hvis gjort riktig kan stå ser så god som ny. Betong er mye mer slitesterk enn tradisjonelle materialer, derfor bør ikke kreve hvor mye reparasjoner som andre møbler må. Har å reparere betong på side sikrer også at den kan repareres nesten umiddelbart etter at den er skadet. Betong reparasjon kits er tilgjengelig og de fleste av dem inneholder en pasta for å reparere betong og en finish å sette over betongen når det tørker. Nøkkelen med betong reparasjon er å være så konsis som mulig og reparasjonen er glatt å gjøre det ser så nært som mulig til hvordan det var før reparasjon.

Uansett hvilken møbler et hjem inneholder er det lett holdt opp med en liten rengjøring og omsorg for reparasjoner som de må. Om betong, tre eller trekk det er en type møbler for alle innstillingene og vil være sikker på å få glede av sine brikker i mange år.