Møbler

Utforme et rom rundt litt vintage

Du har funnet en perfekt, inspirerende vintage rundt som du skal utforme et tema. det er supert! Hva kan gjøre det vanskelig, men er nettopp det som gjør en vintage stykke spesiell. Disse unike biter er ofte ikke lenger blir gjort, og at midler komplementære brikkene bare ikke finnes minst, de ikke synes å. Men det er en måte å utforme et rom rundt en vintage stykke uten å ofre din visjon: tilpassede møbler.

Opprette perfekte presentasjon

Stykket du har funnet, enten det er en retro sofa eller en antikk stol, er spesielt nok til at det har blitt din dekorere muse. Det kan ikke være en av slag, men det er bare én av noen i det minste. Men når du begynner å bla gjennom katalogen og besøke utstillingslokaler, begynner drømmen å dim. Hvordan vil du finne en stue suite som vil matche denne eklektiske fargepaletten, eller et soverom sett som vil utfylle uvanlig mål du har tenkt? Det er enklere enn du tror å utforme et rom rundt en uvanlig stykke. Du må bare å tenke utenfor boksen.

Hvorfor gå Custom?

Problemet med vintage eller retro stykker er at fabrikken direkte møbler ikke er designet for å appellere til eklektisk eller gammeldags smak. Den har utviklet og markedsført for å nå et bredest mulig publikum. Oftere enn ikke det betyr sin tørt, mangler personlighet, eller er utformet til å passe innenfor en streng, flyktig trend som du personlig har ingen interesse. Hvis din smak er hele avvikende fra de mest populære variantene, skal du ha en vanskelig tid å finne møbler frisk fra fabrikken som passer dine behov. Men du ønsker ikke å tilbringe hele livet haunting antikvitetsbutikker og garasje salg, håper mot håper du finner det du leter. Dessuten trenger du et bord å spise på eller en sofa til lounge på nå, ikke etter år med søking! Tilpassede møbler gir deg bekvemmeligheten av bestilling nye møbler fokus på design preferanse som du kanskje har trodd du bare kunne fått ved å søke gjennom passiv salg.

Tilpasset etter smak

Første skritt for å finne den perfekte møbler for å komplettere din vintage brikke er å vite hva du leter. Sitte ned og lage en liste av hva du trenger, og hvilke krav disse brikkene må oppfylle. Inkludere ting som størrelsen på stykket, formål, farger og formfaktor. Hvis du har funnet en perfekt vintage salongbord, ser perfekt sofa og stol å utfylle den. Kan du mer moderne stykker som samsvarer det farge, eller kan du andre vintage-inspirerte stykker til skaper en bestemt stemning. Hva det er du leter etter, kan du finne det hvis du velger å ha din møbler tilpasset designet.

Det er enkelt

Egendefinerte designermøbler tjenester er i høy etterspørsel, og det betyr at det er mange tjenester du kan velge fra. Noen bare lar deg velge mellom forskjellige stoffer og mønstre. Andre er mer involvert, lar deg velge hver komponent i hver del, samt gulvbelegg.