Møbler

Dekorere tips - spisestue tabellstiler

Spisebord er ikke bare et samlingspunkt for spisestuen. I mange familier er de brennpunktet for livet selv. Tross alt, det er en av få steder som familier og gjestene samler, ansikt til ansikt, side ved side, uforstyrret av TV, smarttelefonen, ringing telefon og så videre. Så er det bare naturlig å legge betydelig tid og krefter i å velge tabellen rett å møte dine behov når pusse du spisestuen. Du allerede vet at det er en rekke praktiske hensyn involvert i å velge rett spisebord: størrelse, sitteplasser plassen, involvert, og så videre. Men du bør også tenke på stil, og det er uendelig antall forskjellige stiler å velge mellom.

Figur

Spisestuen bord kommer i omtrent hver figur tenkelige, og den du har nesten som mye å gjøre med din egen stil som design behov. Selvfølgelig, vil det også bli påvirket av størrelsen og formen på spisestuen. Et squarish rom vil nesten kreve en firkant eller perfekt runde bord. Det er også fem, seks og åtte ensidig tabeller du kan velge. Et lengre rom er mer egnet for en rektangulær eller avlang tabell. Figuren blir også påvirket av antall gjester du har tenkt på å ha. Mens runde og firkantede bord kan være mest estetisk tiltalende i enkelte rom, de er bare ikke veldig plassbesparende hvis du trenger å få et stort antall gjester. Hvis du har færre til sete på daglig basis, og mange flere på spesielle anledninger, men er det et annet alternativ.

Utvidbare tabeller

Fordi mange familier ikke krever et stort bord daglig, men må fortsatt å få et stort antall gjester noen ganger, er det ikke uvanlig å finne spisestuen bord som er utformet for å utvides eller utvides. En dråpe blad tabell kan tilby opp en liten rektangulære eller firkantede overflate mest dager, men kan enkelt konverteres bare ved å løfte og låse bladene av tabellen å få mange flere mennesker når situasjonen krever. Andre tabeller har en låst-søm i midten. Når denne søm er ulåst, de to halvdelene av tabellen kan skyves fra hverandre på løpere, og en matchende setter plassert mellom dem til å øke størrelsen på tabellen. Ved å velge denne tabellen, kan du tilpasse tabellen basert på dine behov som de oppstår.

Temaer

Som alle andre møbel er det mange forskjellige spisebord temaer du kan velge fra. En rustikk tabell kan bygges av gjenvunnet trevirke fra en gammel låve, kjærlig pusset, beiset og polert, bevare historien. Eller kanskje du foretrekker noe litt mer elegant, som en antikk stil tabell med utskårne klo føtter og staselige matchende stoler. En slank, svart aluminiumsramme med en minimalistisk glassoverflate gir et perfekt moderne samlingspunkt for spisestuen.