Møbler

2 ruter til lenestoler som tør å være annerledes

Finne drøm lenestol kan være en overraskende slitsom virksomhet.

"Høy eller lav tilbake?"

"Vil du fotstøtte med det?"

"Vi har en forfremmelse på i øyeblikket hvis du er interessert... Ja vet jeg du en sofa, men det er billigere hvis du har det likevel"

"Oh gratis levering fremme praktisk bare dekker lenestoler du ikke ønsker - beklager om det"

"Hvilke av våre fire nyanser av beige stoff ønsker du?"

Dette pleier å være omfanget av lenestol bestilling henvendelser i fleste møbler forhandlere. En overdrevet konto, riktignok, men det er et element av sannhet blandet med tull. Er det noen mer eventyrlystne forhandlere som tør å være annerledes i sitt lenestol tilbud? Vel, er det to viktigste skoler tankefridom her.

Joey Tribiani tilnærming

Først er, skal vi si, høyteknologiske luksuriøse enden av lenestol markedet. Bilde Joey fra venner luksus Lær Monolitten. Vi snakker popup footrests, nedkjølt koppholdere, integrerte høyttalere - verk. Perfekt for en kino og spillrom, kanskje, men kanskje litt mye for når svigerfamilie pop over for ettermiddagste?

Kanskje ikke. Kanskje de er tech-tenkende individer, kanskje de vil selv beundrer utilitaristisk bekvemmeligheten av å ha alt de kan muligens trenge innen en armlengdes avstand.

Hvis de faller inn i "bit mye" leiren, er du nesten garantert å konvertere dem når du slår på 5-punkt massasje-komme-varmesystemet.

... OK, kanskje det er litt overdrevent. Likevel, du er den som får mest bruk ut av det - det er drømmen lenestol, ikke deres.

Folk gledelig tilnærming

Kanskje gleder drøm lenestol begge parter. Folkets lenestol, hvis du ville. Det er der håndlagde møbler dagligvarekjeder kommer inn i bildet.

Tjene som en perfekte middelvei mellom standard og høyteknologiske luksus møbler forhandlere, tilbyr håndlagde møbler forhandlere en rekke mer fornuftig base design, som du deretter kan tilpasse.

Alternativer pleier å inkludere:

• Flere stoff alternativer som du trodde selv eksistert

• En høy eller lav rygg

• Tre mål på den lenestol Ben

• Fylle på sitteputene

• Fylle på ryggputer

Noen vil også tilby scatter puter som en valgfri ekstra - sparer du problemer med jakt ned bestemt skygge eller mønster andre steder.

Jada, de kunne ikke integrere høyttalere i nakkestøtten, eller massasje motors inn sete pute - men de kan hjelpe deg å lage en lenestol som ikke opprørt svigerfamilie, og vil ikke bli tatt for en morsom størrelse sofaen samtidig.