Møbler

Hvordan male shabby chic møbler

Først må du velge stykke møbler du ønsker å male, så må du forberede det skal males. Dette betyr fjerne alle biter metall; hengsler og håndterer. Med metall fjernet, du er klar å kvitte seg med maling eller lakk for tiden på stykket - sandpapir anbefales, men en maling eller lakk remover bør også gjøre triks. Når stykket har blitt pusset, må du tørke det ned med varmt vann å kvitte seg med støv sliping uunngåelig blader bak.

Det neste trinnet avhenger av tilstanden til stykket. Hvis det er i dårlig forfatning deretter anbefales primer hvis det er i god stand da en ekstra strøk maling bør nok - kontroller det tørker før du bruker andre strøk, og holde hvert lag selv. Når maleri, sørg for å penselen i retning av de tre korn, og ikke gå altfor gal med maling, god shabby chic har ikke mye maling på det - så hold din penselen med minimal maling på den.

Etter at det minst 24 timer skal utmattelse stykket - hvis du ikke en fan av på distresset se, så bare legge til noen lakk eller voks stykket å beskytte maling og tre, og du er ferdig. Du må plukke ut områdene som naturlig ville være litt mer slitt enn resten for en autentisk utseende. Disse områdene er vanligvis rundt kantene av stykket, rundt skuffer, håndtak, og noen hevet kanter - forskjellige er sannsynlig å ha forskjellige områder som ville være mer slitt.

Sandpapir trengte igjen nå; sand områdene du har identifisert som poeng av slitasje i én retning til du har ønsket utseende. Selv om dette kan være litt uforutsigbar, hvis du skal blåmerke stykket kan du slå det, fortrinnsvis ved hjelp av en metallgjenstand; ikke gå altfor båret bort med dette som treffer det for tungt kan forårsake litt mer skade enn du hadde tenkt. Starte med mild kraner og jobbe deg opp til du få mengden blåmerker du. Når du er ferdig med det, ferdig stykket ved å legge til litt lakk for å beskytte skogen, men ikke for mye som dette kan begrense shabby chic utseende.

Tips: Hvis du de tre korn å vise gjennom maling etter sliping, er det lurt å bruke materialer som furu; malt furumøbler ser flott ut.