Møbler

Utforme perfekte garderoben for din kone

Hvis du er i posisjon hvor du har penger spart opp og du vil gjøre noe fint for din kone, bør du tenke på å få dem egen garderobe i huset. Hvis du har en ledig plass i huset, bør du bruke det rommet, eller hvis du har et rom ved siden av soverommet ditt, bør du tenke bruker i stedet.

Du kanskje tenker at dette er bare bortkastet penger fordi de allerede har sitt soverom til får byttet, men dette vil være like mye for deg som det er for dem. Tenk på alle gangene du har ventet på kona å bli klar. Du har vært lei og utålmodig å få flytte. Nå, tenk hvor mye raskere hun ville være hvis alt var i samme rom og hun kunne bare gå inn der, plukke ut hennes klær, sko sette hennes makeup på og gjøre håret, uten å endre rom.

Det vil trolig spare deg mye "sitter" tid i fremtiden, og det er noe som bør du seriøst tenke. Hvis du har bestemt at dette er noe du vil gjøre, bør så du lese videre for noen tips om hvordan du utformer rommet.

Starte utformingen

Når du har gjort beslutningen om å gjøre et omkledningsrom for din kone, bør du velge et rom. Det beste alternativet ville være å bruke rommet ved siden av soverommet ditt og gjøre det slik at det er en dør inn garderoben fra soverommet.

Du kan også velge rommet som ligger badet og gjøre rommet tilgjengelig fra badet. Derfor kan din kone gå fra badet til garderoben uten mye oppstyr.

Nå som du har valgt rommet, bør du ta alle møblene ut av rommet og fjerne bakgrunnen. Du trenger ikke å bekymre deg om nytt tapetsering fordi veggene skal dekkes.

Garderober

Som nevnt ovenfor, skal veggene være dekket med garderober. Må du kontrollere at du bestiller gulv til tak garderober og må du kontrollere at alt er åpent.

Dette er så din kone kan ha enkel adgang til alle hennes elementer og hun ikke glemmer hva hun har gjemt bort. Ingen elementer skal skjules; alt skal være i flyet sikte.

Garderobe må være dypt nok til å huse klær på en hangar, når polakkene i vannrett henger fra side til side. De bør ikke henges fra de tilbake utover (som i en butikk), fordi dette vil være bortkastet plass og det vil ta lang tid å komme til elementene på baksiden.

Toalettbord

Tabellen dressing er den viktigste delen av rommet. Dette er hvor du kone vil tilbringe mest tid. Derfor er det svært viktig at du sørge for at hennes stolen er svært komfortable.

Noen ganger er stolen som kommer med et toalettbord ikke egnet. Dette er fordi de pleier å være avføring og det er ingen tilbake beskyttelse.

Du bør tenke på å bruke en Bespis.stol for sminkebord. Du kunne har en spesielt laget slik at det passer tabellen og det generelle temaet rommet.

Hvis du gjør dette, bør du velge et selskap som spesialiserer seg i å lage møbler fra bunnen og stolte bitene som de gjør.