Møbler

10 raske tips for tre kjøkkenmøbler

Så har du besluttet å overhale tradisjonelle kjøkkenet og slå den inn i et nytt modulære kjøkken du kan vise frem. Flott idé! Som med hvert nytt modellering oppdrag, kommer dette også med sin del av utfordringer, beslutninger og valg.

Men litt forskning og planlegging kan gå en lang vei å sikre at vakre tremøbler og tilbehør du kjærlig montere, ta form og virkelig endre utseendet på ditt hjem. Siden modulære kjøkken gjør bruk av plass sammen med ypperlig design og oppnå stor effektivitet, har møbler som brukes i det velges passende å oppfylle disse kravene. Viktige tre kjøkkenmøbler kan inkludere kjøkkenskap, center tabell, reoler og hyller, benkeplater, bord og stoler for familien eller selv rett type kjøkken skodder som tillater maksimal sollys. Her er noen tips for å velge og kjøpe den perfekte settet tre kjøkken møbler for din personlige smak og stil:

• Måle kjøkken plass: alle tremøbler som du ville bruke må innpasses i den tilgjengelige plassen, så det er lurt å ha nøyaktige målinger av plass, inkludert loddrett avstand. Dette er et godt utgangspunkt til å angi nøyaktige tall og kapasitet.

• Studere forskjellige: det er et stort utvalg av tre som kan brukes for kjøkkenmøbler. De brukte er massivt tre, kryssfiner, mdf og partikkel-bord. Det er et faktum at heltre, men den dyreste av mye, anses også tidløst og klassisk, men middels tetthet fibertre er også en god middels alternativ stabilitet og kostnadseffektivitet.

• Vurdere tre hyller enheter: veggmontert flere hyller enheter er en veldig smart teknikk som brukes i mange modulære kjøkken disse dager. Som hovedsakelig består av flere kube-formet tre hyller, kan slik en enhet fungere som både et lagringsområde samt et display hjørne for din eksotiske krydder, hvis du ønsker.

• Legge litt farge: det er mange alternativer å male smart, plassbesparende kjøkkenskapet. Mens velge den perfekte settet av skap, holde i tankene ikke bare effektiv funksjonalitet, men også en anelse farge til cabinetry. Noen skogen, som glatt brun teak, gjøre det bra på sine egne på grunn av ekstra glans, mens andre kan låne seg vel til noen lyse farger på kjøkkenet.

• Kontrast farger for bord og stoler: mange modulære kjøkken er utformet slik at de kan nå ta imot bord og stoler for familien å samle seg rundt og ta en rask matbit. Massivt tre som eik eller kirsebær kan være et flott alternativ for disse, som det er langvarig og elegant.

• Vurdere frittstående tre stykker: For en relativt mindre kjøkken, plassbesparende kan oppnås ved å velge individuelle møbler for å holde apparater.

• Velg kjøkken skodder med tilbørlig overveielser: i motsetning til gardiner eller gardiner, treskodder er et flott tillegg til kjøkken som de absorberer ingen lukt eller flekker. De kan stylet etter vinduer, eller selv for skyve spor, og kan være malt eller venstre i naturtre fullføres om ønskelig.

• Takmonterte tre rack er et flott verktøy for å spare plass.

• Velg en fin tre kjøkken øy som utfyller rommet og gir personlighet.

• Bruk innebygde tre hjørne lagringsplass og skuffer mulig.