Møbler

Riktig ergonomi for bruk av bærbar PC i sengen

Bærbare datamaskiner har aktivert folk å beregne omtrent hvor som helst - office, flyplasser og kjøpesentre. Hjemme, kan du overføre fra ett rom til et annet med den bærbare datamaskinen og bruke den selv når ligge i sengen. Faktisk tilbake de fleste av oss til vår seng for å se en film eller surf på Internett på vår laptop før vi sovner. Hva vi ikke vet i prosessen er hvordan feil vi posisjon laptop eller oss selv og de negative effektene holdning kan ha på helsen vår.

Mens du bruker den bærbare datamaskinen i seng, bør vi være klar over kroppens riktig holdning og følge riktig ergonomi for å unngå ubehag, nummenhet, utmattelse, kriblende nerver, tretthet, hodepine og andre helseproblemer. Få den beste laptop resepsjon for seng tilbyr en praktisk løsning for bruker en bærbar PC i en komfortabel og ikke-risikable posisjon. Det er flere fordeler for bruke laptop stativ:

Varmen bygger seg

Varme eliminert fra laptop bremser ned behandlingen og komponentene kan slites ut fra varme tretthet. USB kjølere på laptop stands redusere prosessoren temperaturen og forbedre ytelsen maskin.

Varmen kan også gjøre arbeidet på fanget svært farlig. Noen bærbare datamaskiner bli så varm at de kan forårsake alvorlige forbrenninger på fanget. En bærbar cart kan redusere eller eliminere helt varme problemet med datamaskinen.

Unngå helsefare

Holde vekten av den bærbare datamaskinen og sitter på sengen, skrive med håndleddene i feil vinkelen eller hodet og nakken bøyd for lange timer å se en film og arbeid kan føre håndleddet smerte, nakke, skulder sårhet og ryggsmerter. Dette kan til slutt føre til alvorlige rygg problemer, konstant ryggsmerter, tretthet og stress. Laptop skrivebord er utformet for å gi deg perfekt fiske slik at du kan justere og vipp maskinen etter holdningen din.

Ikke et innslag

Som en regulerbare riser er laptop resepsjon ikke et fast innslag på rommet. Hver gang du er ferdig med å se en film eller få ferdig med arbeidet, kan du enkelt brett laptop handlevognen og skyv det under sengen.

Laptop skrivebord er et multifunksjonelt produkt som kan brukes for ulike aktiviteter, som å se filmer, lese bøker, tegne, skrive, spille spill og mer. Du kan finne den beste laptop resepsjon for sengen til meget rimelige priser.

I tilfelle du er mer komfortabel med å bruke en separat dataskjerm uavhengig av tastaturet hjemme eller skrivebordet på jobben er for lav, må en skjerm riser. En regulerbare riser bidrar til å heve skjermen i øyehøyde nøyaktig for å unngå håndleddet, nakke og skulder klager.

Regulerbare riser er egnet for store skjermer som er for tung og ubehagelig å plasseres på seng eller fanget. De er ergonomisk utformet for å redusere øye, nakke og skulder belastning. Deres høyde justering funksjonen gir individuell tilpasning og sikrer en komfortabel visningsvinkel.

For å konkludere, er en bærbar PC pulten eller skjerm riser centerpieces av ergonomiske livsstil.