Møbler

Ikke glem stå opp skrivebordet tastatur skuffen stående

Når du velger å skyte stolen og bringe i stående skrivebord på jobb, må du ikke glemme viktigheten av å ha tastaturet opphøyet til riktig høyde til utbytte av skrivebordet stående.

En ergonomisk stå opp skrivebordet tastatur skuffen er en viktig del av stående skrivebord og viktig for en god ergonomi arbeidsstasjon. Når skjermen er reist på øyet nivå å fremme stand-up arbeider, er det viktig at tastaturet justeres samtidig, slik at du slipper å anelse skrive. Når endre høyde og vinkel av en komponent, må de andre justeres iboende for å lette arbeidet og bedre helse.

Bruk av en ergonomisk stå opp skrivebordet tastatur skuffen vil stimulere håndleddet, underarm og skulder. Optimal tastaturet er i en litt skrå vinkel som gjør det mulig å skrive med håndleddene vinklet nedover naturlig. En annen viktig funksjon i en stående pulten tastaturet skuff er en uavhengig musen pute plattform-skuffen bør tillate deg å plassere tastatur uavhengig av musen. Dette vil lette bruk av musen på en plattform nivå mens tastaturet er vinklet litt nedover.

Velge riktig tastatur skuffen for dine behov kan virke som en skremmende oppgave. Hvis du kjenner til følgende funksjoner og kan måle hvilken som er best egnet for din arbeidsmåte, kan du gjøre det riktige valget.

Tastatur plattform - tastatur skuffen som kommer i forskjellige størrelser og ulike musen plattform alternativer.

Mekanisme - hvordan tastaturet vil gli, vippe og justeres for høyde.

Lateral Slider - valgfri funksjon som kan tillate deg å skyve tastaturet til høyre eller venstre.

Spor lengde - delen i tastatur skuffen som er festet under pulten og skuffen å trekke under tabellen.

Musen plattform - kommer i varierende størrelser, i høyre hånd, venstre hånd eller dobbel plattform konfigurasjoner.

Palm hviler - enkelt å fjerne og rense; kan være frittstående helt hvis ikke nødvendig.

Hvor datamaskiner holde folk limt til sin plass på jobben, har bruken av tabletter tatt verden med storm for bærbarhet og praktisk størrelse. Er utelukkende avhengig av bruk av tastaturet og musen til å samhandle med datamaskiner, men tabletter kan brukes montert på en svanehals gulvet står for en helt hendene-ledig erfaring.

Svanehals gulvstativ for tabletter kan plasseres naturlig etasje og kan vippes til en komfortabel vinkel til øyehøyde. Svanehals gulvet står er egnet for både hjemme og på arbeidsplassen. De er lette, høydejustering og fleksible gjør dem enkle å flytte og oppsett.

De komme i svært nyttig ved ulike anledninger som:

1. ser film eller lese en bok mens du sitter på en sofa

2. lytte til musikk mens du trener

3. følgende Oppskrift Instruksjoner mens matlaging

4. følgende yoga tips mens meditere

5. videochatter med venner og familie mens du er på farten

6. videokonferanser mens du arbeider

7. vise en presentasjon til et klasserom eller styret møte