Møbler

3 ting å vite før du kjøper et noguchi salongbord

Det være seg hjemme eller på kontoret, et salongbord er alltid en viktig møbler brikke å. Ikke bare gjør det legge til skjønnhet og innredning, men det kommer også i stor bruk.I dag, har en elegant Noguchi tabell blitt en slags må ha assetin en velmøblerte hjem siden det er stilig, rimelig og like effektivt.I dag kan du finne tonnevis av dette produktet i møbler markedet ut som det er ganske vanskelig å velge en spesielt når du er en første gang kjøper. Følgende 3 punkter vil hjelpe deg gjøre opp tankene dine og kjøpe det beste produktet fra butikken uten å kaste bort mye tid i prosessen.

Budsjett

Det beste kjøpet aller første avhenger av budsjettet. Den opprinnelige designeren Isamu Noguchi, mens utforme strukturen i Noguchi salongbord for søsteren i 1940, hadde absolutt ingen anelse om at hans design ville være så mye populær og stilig en dag. Men i dag, det er en av de mest populære og banebrytende bordene, hvilke kostnader starter fra et par hundre dollar til flere tusen dollar stil, kvalitet og regionen du kjøper i. Ta mine ord, hvis du skal kjøpe en standard, klar til å betale noe rundt $500 til $1000.

Du trenger ikke bekymre deg om formen og størrelsen på tabellen fordi alle modellene ser samme, dvs to unikt designet benet biter og en uregelmessig polert glass stykke stativ-figuren.Så langt som er opptatt av i dimensjonen, har tabellen 128cm bredde, 93cm dybde og 40cm i høyden.

Materiale

Utformingen av produktet er ganske avgjørende i å gjøre rommet ditt levende. Men er materialet av møbler også nødvendig å tenke på. I motsetning til andre produkter, er stuebordet Noguchi bygget med bare tre hovedelementer hvorav glasset forblir lik for alle typer. To tre bena av møbler kommer i noen grunnleggende utførelser som Noguchi svart Base, naturlig Cherry Base, valnøtt Base, hvit aske. De er valgt som innredning med teppet farge og tekstur, fargen på gulv og vegger og fargen flerdelte sofaen.

Rommet plass

Et Noguchi salongbord har en unik figur og det sitter lavt til bakken. Derfor ville det utfylle mest hvis det ligger i den sentrale plassen av relativt mindre oppholdsområder med liten møbler oppbevares inne. Siden den har en glassplate, vil det se elegant da holdt i midtpunktet i stua. Du må ta belysningen i rommet i betraktning også. For et godt opplyst rom svart base ville fungere bedre men stilen hvit aske ser mer fantastisk og det koster noen flere dollar i noen butikker.

Selv om et Noguchi salongbord forbedrer stiluttrykk av rommet interiøret, kan det ikke være et egnet møbel når du har aktive unger i hjem på grunn av glass øverst. En annen ting er ikke vil du få noen hyller plass under tabellen å holde aviser eller dagbøker. Derfor gå til butikken med en detaljert liste over ting du trenger fra en.