Møbler

Hvordan å beskytte og opprettholde utseendet på utendørs dype sitteplasser møbler

Under deler av året når været er behagelig, kan det hende at du tilbringer en betydelig mengde tid i ytre miljø. Du kan bruke møbler i området regelmessig, og som et resultat, er du klar over når oppstår problemer som må adressert. Til alle tider av året, men utsettes møbler for været, så det er nødvendig å forstå hvordan å beskytte det på en måte som vil holde det anvendelig for mange år framover.

Noen typer møbler, inkludert noen av billigere skogen, må beskyttes med en sealer. Andre typer utendørs tre, slik som teak, vil været vakkert og ikke vanligvis må tettes med jevne mellomrom. Hvis det er nødvendig å forsegle utendørs dype sitteplasser møbler, bør du rengjør den grundig før du gjør. Fjern puter og vask med såpe og vann, etter som kan du Skyll den av med en slange.

Hvis noen forvitring har skjedd å møbler og du vil tilbakeføre den, er det mulig å gjøre det med en høytrykksvasker. Du kan leie press skiver på mange jernvareforretninger, men forsiktighet bør brukes som du ikke leie en som er for sterk. Litt press kan bidra til å bringe naturlige utseendet på tre baksiden til liv igjen. For mye press kan skade møbler og gjør den ubrukelig.

Møbeltrekk på utemøbler må også vurderes nøye. Det er møbeltrekk og dype sitteplasser puter i offentlighetens søkelys. Det er visse typer møbeltrekk som vil ha meget pent utenfor du vanligvis trenger ikke å være opptatt med å ta den av og på av møblene hver dag. Sunbrella er et godt eksempel på en høy kvalitet stoff for bruk utendørs. For billigere stoffer, skal du ikke utsette dem for elementene, spesielt når været dreier ugunstige. Har et tørt, rent sted hvor du kan lagre putene slik at de ikke eller bli skadet.

Til slutt, vurdere lagring møbler når du ikke skal bruke det i en lengre tid. Selv om det er designet for utendørs bruk, kan solen og været skape kaos på møbler og forkorte sin levetid. Under hyggelig måneder, når du skal bruke møbler regelmessig, kan det være på plass. Hvis du har et område der det kan lagres, vil kanskje i et skur eller en garasje i månedene som dårlig vær, du finne at det varer mye lenger resultatet.

Opprettholde en utendørs levende miljø som er behagelig har mange fordeler. Det kan hjelpe deg å nyte spesiell tid med familie og venner og det utvider bruken av eiendommen betraktelig. Ved omsorg for utemøbler riktig, vil du finne at den også legger til glede av dette unike området av ditt hjem.