Møbler

Utforme perfekte hjemmekontor som er komfortable og funksjonelle

Når personer arbeider hjemmefra, er det én tingen som de klager, måtte finne motivasjon til å faktisk sitte et sted og arbeide. Dette er fordi det er mange distraksjoner og de sannsynligvis bare ende opp ser TV på sofaen.

Deres problemet er at de ikke har en tidsplan, og de ikke har et angitt sted å jobbe. De kan sikre at de får alle gjort ved å ha et sett rom som deres kontor og sørge for at de få opp samtidig, og gå til deres kontor å arbeide, på samme tid hver dag.

Dette kan være vanskelig å gjøre først, men når som har fått sin plan sortert ut de er vant til sin arbeidsdag og de vil finne det mye lettere å få arbeidet utført i rett tid.

Hvis du jobber hjemmefra og du er ute etter tips om hvordan å bli mer produktiv, så les videre og du skal jobbe på hjemmekontoret i gang.

Office

Hvis du jobber hjemmefra, må du ha et kontor. Du kan ikke bare sitte på sofaen og jobb foran TV hver dag fordi du aldri vil få utført arbeid. Trenger du et område i huset hvor du vil bli fokusert på arbeidet.

Derfor må et kontor. Bare Velg det minste rommet i huset, så lenge du kan få et skrivebord der, og gjøre det til kontoret. Hvis det fremdeles ser ut like en ledig plass, må alltid.

For dekorasjon trenger du å gjøre det se ut som et kontor, og ikke bare et rom med et skrivebord i. Dette er å få deg i riktig stemning å arbeide. Men trenger du å gjøre det komfortable, som starter med skrivebordet.

Skrivebord

Du trenger et skrivebord, som du vil like og vil være behagelig for deg å jobbe på i et par timer om dagen. Hvis håndleddene vondt, eller skrivebordet er for høyt for deg så du ikke kommer til å fungere og du vil ikke gjøre noen penger.

Så du kan ikke bare gå inn i en butikk og plukke noen gamle tabellen. Det må være kontorpult. Bare gå inn i en populær møbelforretning, Fortell dem du kontorpult og de skal peke deg i riktig retning.

Deretter må du prøve ut hvert skrivebord før du kjøper den. Sitter på en stol og se om det er riktig for deg. Hvis skrivebordet føles for lav eller for høy, og det ikke er justerbare Ben for tabellen, må du flytte til noe annet.

Det samme hvis sa for stolen. Du trenger en skikkelig kontorstol med en støtte og justerbar elementer på den. Hvis du kjøper en, og du er i det, så kommer du ikke til å vil gå til å sitte i at stolen.

Dekorasjon

Selv om office er en ledig plass i huset, skal du dekorere det som et kontor og ikke som et ekstra soverom fordi du ikke vil eventuelle elementer i rommet å distrahere deg. Og, du definitivt trenger ikke en TV der. Hvis du ikke liker å arbeide i stillhet, har radio der, men ingenting for forstyrrende.