Møbler

Hvordan kjøpe et spisebord du ikke vil angre

Spisebord er et flott tillegg til din totale hjem innredning og du vil ikke ende opp med å kjøpe en bare å angre senere. Her er noen praktiske tips som vil hjelpe deg Velg produkt på praksis.

Tankene plass i spisestuen

Kjøpe en mat kan være en spennende idé, men hvis du går over og ignorere det viktigste aspektet - space av din spisestue - kan du angre stor tid. Pass alltid på å måle plassen av spisestuen før du vurdere å kjøpe et spisebord for ditt hjem. Eksperter foreslår du bør alltid ha et minimum avstand på 1,2 meter mellom din spisesalen og vegger rundt det å gjøre plass for bevegelse. Dette er avgjørende for din matopplevelse hvis spisestuen er ikke stor nok. Faktisk for mindre spiserom, bør du se etter en glassplate som gir deg en illusjon av mer plass som du kan se gjennom bordplaten.

Vurdere størrelsen på spisebordet

Størrelsen på tabellen er vanligvis avhenger av antall personer som skal bruke det på en daglig basis. Hvis du har en liten familie, si fem medlemmer, kan du vurdere å gå av middels lengde. Du vil sørge for at stykket du har nok plass til plater og serverer retter. Ideelt sett bør et spisebord være minst 1 meter bredt så det kan tjene formålet for en liten familie. Videre må du også holde noen ekstra stables avføring bare noen flere gjester skru opp og trenger å være rundt bordet.

Sjekk brukervennlig aspekter

Dette produktet er en viktig del av din familie. Det bør være familievennlig og ikke være vanskelig å rengjøre eller vedlikeholde. Det går uten å si det første du bør vurdere å kjøpe en tabell er kvalitet og holdbarhet. Men er hva du bør også huske på at produktet er svært utsatt for fett og jord spesielt hvis du har barn i familien din. Eksperter anbefaler et stykke med runde eller rullet kanter og fortrinnsvis laget av tømmer finér. Glass topper kan se fascinerende øynene, men hvis du vurdere de små barn som pleier å jord eller fett tabellen topp oftere, det kan vise seg for å være et ork å holde bordplaten glass ren og shinning hele tiden. Tilsvarende skulle stolene rundt hele produktet helst ha dekker siden barna kan tilfeldigvis søler ting rundt, og de trenger en god vask nå og da.

Sikre lagringsplass i spisebordet

Ikke alle er utformet for lik. Mens noen er laget for stilen, er andre laget for bekvemmelighet. Lagringsområdet kan være en avgjørende faktor hvis du vil lagre servietter, duker og andre spise nødvendigheter hendig. Produkter med innebygd lagringsplass kan være stor fordel for alle som leter etter noen ekstra lagringsplass. Men kan den ekstra innebygd lagringsplass også spise i feltet etappe. Derfor sitte på modellen i butikken, og sikre at den har nok bein plass under bordplaten.

Unngå å bli begravd med utseende

Når du besøker en moderne Tverrsnittundersøkelse sofa butikker, variert rekke spisebord kan overvelde deg, men ta pusten dypt og vurdere det praktiske aspektet dine daglige matbehov. Vurdere plass og plasseringen av spisestuen - har nok plass til spisestue som ser tiltalende for øynene i butikken. Passer det budsjettet? Er det solid nok til å vare lenge? Hvor lenge vil du bruke det eller om det er noe du kan oppgradere nedover veien. Disse tingene er viktig hvis du virkelig ønsker å gjøre en klok beslutning med å kjøpe en modell og ikke angre.