Møbler

7 innovativ bruk av george nelson benken

George Nelson benk (GNB) er en av de mest populære stue moderne møbler varene i den senere tid. Det ikoniske gjenstanden tilbyr stua en klassisk makeover at wows gjesten nesten hver gang de besøker du. Men i motsetning til utbredt oppfatninger, kan George Nelson benken finne sin plass langt utover det lever rom. På grunn av sin enkle, men elegante design, mange moderne boliginnrettning eksperter anbefaler å legge dette klassiske stykke moderne møbler på steder aldri trodd før.

Her er noen av de kreative bruk av dette produktet som kan overraske dine gjester.

Salongbord

Dette er sannsynligvis det første som kommer til vårt sinn. George Nelson benken gjør en vakker stue center tabell som er tilpasset et par magasiner eller selv en næringen brett. Noen huseiere bruker selv det på deres patio som salongbord, som blander elegant utendørs landskapet av deres patio. Videre, hvis du vil tenke på kontorplass, denne populære møbel kan være en stor erstatning for office lounge center tabellen også.

Office lobbyen vente sete

Hvis du har et lite kontor som kan romme store flerdelte sofaer, er denne modellen en god idé for lobbyen vente sete spesielt for en kort ventetid. Videre, hvis du har et par store stoler på lobbyen space, kan det server hensikten med et salongbord samt.

Utendørs hage benk

GNB er hovedsakelig utformet som en utendørs hage benk som kan hjelpe din ligge ned og nyte luksusen av natur. Du kan bruke den i plenen eller bruke den som en piknik benk også.

Kjøkkenbordet

Hvis du er singel og har ikke nok lagringsplass på kjøkkenet, kan Nelson benken være en god idé og nyttig tilbehør til kjøkkenet. Hvis du kjører av hyller sette tilfeldig kjøkken tilbehør som skip, flasker, glass og panner, kommer svært hendig.

Spisestuen Buffet

En GNB kan være svært nyttig i din spisesalen spesielt når du inviterer gjester over en buffé. Plasser mat skuffer over det i spise plass for serverer måltider og gjør det enkelt for gjestene å hjelpe seg selv. Hvis du vil bruke den bare som et dekorativt element, Plasser en vase eller noen andre boliginnrettning gjenstander og det vil legge til estetikk spisestue mellomrom.

Do

Mens møbler elementer ikke akkurat ideelt for bad, men GNB kan være en hendig krakk å holde din badehåndkle, kosmetikk og andre baderomsartikler spesielt hvis badet er ganske stor og har tørr plass.

Siden tabellen i barnerom

GNB kan brukes tabellen en side mellom to senger for barnas soverom, der de kan spille sine leker, bøker og andre ting.

Disse innovativ bruk av GNB gjør det ekstremt populære og nyttig for huseiere. Denne er anledningen hvorfor mange moderne møbler butikker selger denne klassiske møbel.