Møbler

Hva slags hagemøbler er populært?

Når det gjelder hagemøbler du noe som vil vare i mange år framover, men du ønsker også møbler ha så lite vedlikehold som mulig. Nå kan dette oppnås i denne dag og alder. Det er fire viktigste typer materialer som brukes i øyeblikket, og disse materialene er:

· Tre

· Aluminium

· Harpiks støpt plast

· Rotting

Noen typer møbler bruker også en blanding av materialer. For eksempel Rattan hagemøbler har vanligvis et metall fra jobb og så Rattan er hånd vevet rundt dette rammeverket. Prisene på disse typer materialer kan variere fra femti pounds (harpiks støpt plast) oppover.

Harpiks støpt plast er vanligvis det billigste materialet og ofte finnes i supermarkeder og DIY forretninger og lignende. Du kan si at denne typen hagemøbler er "kaste" møbler som du bruker det for en kort stund og deretter bli kvitt den.

På grunn av sin pris og struktur, det er ikke noe som er bygget for å vare. I løpet av året er det mange Vær temperatursvingninger. Dette ofte forårsaket denne type materiale blir sprøtt og vil til slutt bryte ganske lett.

Tre hagemøbler har eksistert i mange år og vil fortsatt være rundt i mange år framover. Møbler har et klassisk utseende til det, og noen ganger det passer bare omgivelsene bedre enn andre typer møbler. Den eneste ulempen til tre hagemøbler er at den trenger mye kjærlighet og oppmerksomhet å holde den i tip top shape. Vedlikehold skal utføres hvert år for å beskytte skogen.

Aluminium hagemøbler er ikke nytt, men det er ikke gamle heller. Denne typen møbler kan komme i mange former og stiler og er relativt billig også. Å være laget av Aluminium er en bonus fordi den ikke ruster. Med noen av Aluminium sett jeg har kommet over, er imidlertid skruer stål som rust over tid og kan forårsake problemer i det lange løp.

Rattan hagemøbler er ganske ny på markedet, men det er beviser svært populært som det er sterk, solid og stilig. Rattan materialet er en plast base og det er derfor det varer så lenge forhold til the real thing. Denne typen møbler har også en slags metallramme arbeid som Rattan vevet rundt. Noen av de billigere Rattan møbler sett bruker en stål ramme som vil rust over tid mens andre sett bruke en Aluminium ramme som gjør det lett og rust motstandsdyktig.

Rattan Møbler er ganske ny på markedet, kan det være ganske pricy, men det er moderne og det vil vare mye lenger enn de fleste andre typer hagemøbler på markedet i øyeblikket.