Møbler

Ulike stiler av gardiner og deres bruksområder

Det er en rekke valg når det gjelder stiler av gardiner. Velge en gardin er sikkert å forholde seg til tiltenkte rommet og stemning eller stil som du håper å opprette. Nedenfor er noen av de mer populære valgene-

Eyelet

En moderne og minimalistisk utseende trolig oppnås med eyelet gardiner. Eyelet gardiner er et populært valg og visse vises velkommen i nesten alle rom i hjemmet. En metall stang og maljer bidrar til å skape moderne utseende og ser flott med vanlig fargede tekstiler og elegante møbler. Jer kan også være belagt med en bestemt farge å utfyller andre funksjoner i rommet.

Blyant fold

En blyant fold gardin er sikkert å bruke en stor bredde av stoff og smale folder som er jevnt fordelt. En allsidig type gardin som er perfekt med vanlig eller print design og funksjoner i en rekke teksturer. De tilbyr en perfekt mulighet til å skape en koselig og casual utseende for enten soverom eller salongen.

Trippel knipe fold

En trippel knipe fold gardin (også kalt fransk fold) er et perfekt valg for formelle utseendet med den jevne mellomrom folder øverst. De gir også en ryddig og attraktive stabel sidene når du åpen. Trippel knipe fold gardiner er perfekt for spisesalen eller lignende formelle områder.

Dobbel knipe fold

Et par doble knipe fold gardiner (også kjent som nederlandsk fold) kommer med en dobbel fold design og mer casual utseende enn franskmenn plissering stil. Utseendet er mer uformelle, er disse gardiner perfekt å installere i alle rom i hjemmet. De er sannsynlig vises de mest attraktive med teksturerte ren design, men det er også mulig å se disse med utskrifter.

Trykk toppen gardiner

En uformell par gardin som kategorien toppen er sikkert å tilby et perfekt valg for soverommene. Et attraktivt utseende med er sikkert oppnås med enkle, lyse farger og tekstiler, mens en kontrastfarge stang bidrar til å skape mer elegant utseende. Disse gardiner er den enkleste å trekke, så vil fordel for å installere dem i områder der det ikke er nødvendig å åpne og lukke dem regelmessig.

Romerske Blinds

Et alternativ inkluderer romerske blinds som tilbyr et praktisk alternativ for de begrenset med plass til full lengde gardinene. En smart og enkel vindu behandling som dette er effektiv på å gi en blackout skjerm for soverommet, forutsatt selvfølgelig at de er stilt. Et moderne utseende er oppnådd med denne typen vinduet dekker og vises med en endeløs rekke nøytrale eller mønstret design.