Møbler

Riktig vedlikehold for populære typer patio møbler

Å vite hvordan du omsorg for din patio møbler kan øke levetiden til kjøpet og beskytte investeringen i årene som kommer. I noen tilfeller med riktig Stell av terrassen møbler, kan du også stole på levere møbler til neste generasjon. Dette er ikke en omfattende guide på omsorg for plenen møbler, er det et godt utgangspunkt for populære møbler.

Pulverisert aluminium

Aluminium hagemøbler er attraktive og vanligvis relativt billig. Den kommer i en rekke stiler og farger for å matche interiøret. Pulverisert aluminium møbler er så kalt fordi aluminium pulver belegg og malt. Dette øker holdbarheten av møbler og reduserer rust. Mens denne møbler er motstandsdyktig rust, for optimal levetid, bør det dekket eller satt til lagring for vintermånedene i snørike klima. Hvis maling chips, er eksponert aluminium mer sannsynlig å rust, så forsiktighet bør utvises å beskytte finish. Aluminium er lett og ellers veldig vedlikeholdsfritt, trenger enkle vasker for å fortsette å se bra ut.

Støpejern

Støpejern er tung og attraktivt. Det kommer i en rekke stiler og har en klassisk skjønnhet alle sine egne. De fleste støpejern er belagt for å motstå rust, men denne møbler kan rust hvis ubestrøket eller er skadet belegget. Støpejern møbler er ikke sannsynlig å blåse bort i vind klima. Møbelet må være dekket å beskytte mot fuktighet. Noen produsenter anbefaler maleri støpejern å øke sin rust motstand.

Flettet

Kurvmøbler ligger, gir en hjemmekoselig touch til utendørs. Flettet canes kan bli skadet av høy fuktighet eller UV eksponering over tid, så forsiktighet bør utvises rengjøres regelmessig og forsiktig. Hvis du opplever brudd i flettet, er nytt caning vanligvis lettere (og billigere) Hvis du henvende skaden før det blir så ille. Wicker kan rengjøres med en mild såpe og vann løsning og Bristol pensel.

Tre

Tre hagemøbler er svært populære og gir hagen din en naturlig følelse. Avhengig av din smak, kan du velge mer rustikke møbler eller gå med en mer utsmykkede stil. Tre fungerer godt begge veier. Møbler Stellogvedlikehold varierer som ulike tre seg. Noen møbler skal bli forseglet og malt eller beiset årlig, mens andre, som teak hagemøbler bør aldri malt, farget eller forseglet.