Møbler

Møbler trender 2014

2013 så fremveksten av boliginnrettning trender som 1920 store Gatsby møbler stiler, grå og hvite, austerely moderne møbler og minimal soverom med overdådig stuer. Vel, bringer det nye året med seg en hel ny æra av hjem trender sammen med en sprut av lekne farger og dyktige konstruksjoner.

Myriade av ideer for 2014 gjenspeiler treffende din humør, smak og hint av personlig preg her og der. Med fargen av året utvikler seg fra myke browns og hvite til strålende orkideer og turkis, har kommende år mye i butikken for innredning elskere. Noen av de synlige endringene er

Overdådige soverommene

I motsetning til rene og moderne soverommene med minimal innredning, i år fokus har skiftet fra mindre brukt stuene til soverommene. Inkludering av sofaer, aksent stoler og små kaffe tabeller med sengen er en stor makeover med bruk av tre basert klassisk moderne møbler. Fokusere på light tre farger, forventes mest tre kamper å bære en hvit aske eller lys valnøtt polsk.

Midten av århundret møbler

Penchant for midten av århundret design blir stadig mer populært, og det er akkurat hvorfor vi finner replikaene i overflod i ledende butikkene. Så, mitt råd, ta det når du kan, fordi det er så åpenbart tidløs. Stykker som Saarinen spisebord, den berømte pidestall og Tulip design med spennende Noguchi stuebordet er fortsatt raseri i år med sin enestående skjønnhet.

Kommer forhistorisk

Det nye året har planer om å gå tilbake til neoklassisk alder og bringe kunst og skulptur til møbler design. Trender som romerske skulpturer, kunstnerisk veggtepper, forseggjort hodegjerde og ekstra ordinære tabeller kommer til å være på moten i år

Vi presenterer Flamboyance

Så langt som snakker om fargekombinasjon går, er 2014 klar til å flørte med lyse nyanser, kontraster og sperring kjedelig kremer og hvite fra sofaen dekker og senger. Blues, røde, gull og strålende Orchid, Pantone-farge av året er trykket innredning plattformen i januar.

Sirkulær funksjoner som

Alt som er rund er helt velkommen denne sesongen. Være det stue layout mønster eller sirkulær sofaen eller tilstøtende runde stuebordet, kurver er sprøytenarkoman denne sesongen. Stue møbler med lyse nyanser å gjøre en dristig uttalelse er populære og minimum møbler er anbefalt for en luftig preg.

Valnøtt Dining Rooms

Valnøtt synes å være det perfekte valget for spiserom. Dette treet har den nødvendige wow faktoren på grunn av sin fantastiske funksjoner som elegant og holdbar.

Amerikanske og meksikanske design er på listen

Med retro design tilbake til markedet med en rekke ulike mønstre som blomster og striper, designere regner med mer meksikanske og amerikanske møbler å krydre interiørløsninger. Møbler er å få en holdning blant forbrukere fordi utilitaristisk verdiene.

Minimalisme og funksjonalitet intakt

Med ukonvensjonelle design og gamle verden kunst temaer treffer møbelindustrien, har funksjonalitet og minimalistisk faktor vært som det er fra i fjor. Senger med skuff trekker, ottomanske lokket design, sovesofaer, sofaer med skjulte lagring og tilknyttede hyller og avslutter tabeller er fasiliteter i etterspørselen.

Håp vi får se mye kunst, skulptur, og nye trender og innovasjoner i årets møbler.