Møbler

De stigende kostnadene for møbler: hva toppen design blogger ikke fortelle deg

Hva går opp... holder på kommer opp. Eller så virker når det gjelder innredning et hjem i dag. Som design forbruker, er det lett å bli overveldet av prosjektkostnader generelt, men du allerede har merkt de stigende kostnadene til ikke bare møbler. Hvorfor er møbler kostnadene stiger så fort?

Det er mange faktorer som går inn i priser et møbel. Den endelige prisen påvirkes av ting som fremgangsmåter og typer materialer, kompleksiteten i design, av arbeidskraft brukt og... bensinprisene. Ja... bensinprisene. Bensin priser effekt kostnadene for stoffer som dekker de vakre, stoppede stykker stiger raskt også. I det siste året har vi opplevd flere prisøkninger fra produsenter som bare prøver å holde tritt med stigende råmateriale og frakt kostnader. Misforstå ikke, bensin og oljepriser påvirker møbler kostnadene på en stor måte.

Det er ikke bare om kostnadene til skip som 300 lb nye sofa fra fødselen stedet til notisblokken. Stigende bensin og petroleum påvirke kostnader også faktisk produksjon av alle syntetisk fiber (tror... nylon, Dacron, polyester, etc.). Disse Syntetiske fibre er laget ved hjelp av. Høyere petroleum kostnader betyr høyere syntetisk stoff kostnader mener du betaler mer for sofaen. hvorfor? Disse fibrene er enten laget i klut til å dekke din møbeltrekk, eller de er omgjort til stuffing for innsiden av møbler. Legg de stigende kostnadene til bomull, takket være Kina for hamstring bomull tilbake i 2010 og 2011. Bomull er fortsatt ikke tilbake til tidligere priser, og vel, hele er et rot!

Fabric priser har aldri vært høyere enn de er i dag. Heller ikke har arbeidskraft, forsikring, energi, olje, rå varer, frakt og transport kostnader.

Så, hvis du er blant den voksende befolkningen av folk som vil oppdatere din boliginnrettning etter 5 + år - deg klar for noen klistremerke sjokk. Dine møbler vil koste mer enn du tror de skal eller vil de skal. Men alt er ikke tapt. Del av å være Wise i Design betyr lære å bruke tre møbler lagene til din fordel for å få det du ønsker. Design er like mye om skjønnhet som det handler om strategi! Så, på din neste tur til møbelforretning, husk å være dristig og strålende i valgene - men fremfor alt, husk å være klokt!