Møbler

Ting å se etter i en svanehals ipad gulvstativ

En iPad gulvstativ er tilbehør for Apple iPad. Du har sett det i filmene så vel som avansert utstillinger og mange Apple-show. Ikke bare det legger til intriger vakre 9,7 tommers tavle, kan den også fungere som et handsfree-lesing i sengen eller som en iPad bad stå, så kan du godt bruke tabletten overalt.

Hvis du planlegger å kjøpe en svanehals iPad gulvstativ, finnes det flere ting du bør se etter for å få de "bang for pengene".

Materiale og byggekvalitet

Den viktigste tingen du bør fokusere på er materialet og kvaliteten på konstruksjonen. De fleste av disse står kommer med en plast konstruksjon nederst, med en ductile metall brukes til å lage "svanehals" av stativet. Mens metall kan se elegant, kontroller at den ikke har noen magnetiske egenskaper som kan påvirke de elektriske komponentene av iPad. Selv om det er ganske sjeldne, ta noen billigere produsenter ikke dette i betraktning; bruke slik stå kan ha alvorlige konsekvenser på levetiden til elskede gadgeten.

Byggekvaliteten er like viktig som materiale for bygging. Kontroller at det er ingen creaks når bøyd svanehals av stativet. Kontroller også at det ikke er en overdreven mengde flex. På rundt 500grams, iPad er en relativt heftig gadget, og det siste du ønsker er din provisorisk iPad bad stå succumbing til vekten av tabletten hver gang du prøver å lese noe.

Dimensjoner

Den andre tingen du bør være sikker på er dimensjonene av saken boliger iPad. Kontroller at iPad passer snuggly i holde saken, som du ikke vil iPad løs og ende opp med en sprukket skjerm på gulvet. Du kan sjekke størrelsen på iPad online og sammenligne dem med produsentens spesifikasjoner for saken. Men det ville være et bedre alternativ å sjekke gulvet står i person fra forhandler, så kan du være sikker på hva du kjøper. Kontroller også at saken ikke strammer, da dette kan føre til riper på iPad aluminiumsramme.

Farge

Sist men ikke minst, prøv å få en gulvstativ som har fargen matcher fargen på iPad. Det trenger ikke nødvendigvis å være samme farge, men bør få en rimelig kontrast. For eksempel en blyant sølvfarget stå ville ikke passer en svart iPad, men det ville sikkert se mer tiltalende bolig en hvit iPad.

Dette er noen ting du bør se etter på ditt neste kjøp av en svanehals iPad stå.