Møbler

Innerspring madrass overblikk

For det siste århundret, når folk tenker på en seng, visualisere de ofte en innerspring madrass. Det er en rimelig lett seng tilbys av produsenter i en rekke valg og er lett tilgjengelig i butikker og utstillingslokaler over hele verden.

God søvn er viktig for kroppen å lade opp batteriene og forynge på egen hånd og en innerspring madrass gir sårt tiltrengte komfort og støtte kroppen krever hviler. Hvem ville ikke ønsker å avslutte en slitsom dag i en komfortabel seng?

En innerspring madrass er preget av en rekke kilder koblet i en coil system i en ramme dekket med lag av quilting og skum polstret med ulike stoffer og støttes av en stiftelse. Høyden kan være hvor som helst mellom 6 og 20 inches.

Dr. Leona Hawks, en møbler & bolig ekspert fra Utah State University samarbeidende forlengelse ga fire pekere må vi spørre oss selv når vi ser til å kjøpe en ny innerspring madrass. Ifølge Dr. Hawks, Legg merke til følgende:

1.) Hva er på markedet?

2.) Hva går under?

3.) Hva er på etiketten?

4.) Hva som skjer med garantien?

Markedet er for tiden overfylte med ulike versjoner av innerspring madrasser produsert av mange bedrifter. Som sådan, er det viktig at vi ser i disse produktene og bestemme som har den beste kvaliteten. For å finne ut kvaliteten, sjekk på spolen systemet og madrass polstring og dekke. Den må ha en myk overflate med fast støtte. Innerspring madrasser med sløyfer laget av tykk metaller vanligvis belagt med lakk eller plast for å hindre korrosjon gir bedre støtte og er mer holdbart enn laget av tynne metaller. Møbeltrekk, bør derimot gi en myk overflate. På grunn av det føler vi ikke spoler på ryggen når vi bruker den. Til slutt, bør det også har god isolasjon til hindre skum fra å spoler og forstyrre systemet.

Bortsett fra ser inn spoler og møbeltrekk, er det også viktig å sjekke grunnlaget. Om tre, torsion bar eller coil, stiftelsen står for en tredel av den totale kvaliteten på innerspring madrassen. Lav kvalitet foundation tilsvarer en lav kvalitet innerspring madrass. Det anbefales at du kjøper grunnlaget fra samme produsent.

All informasjon vi trenger å vite om bør bli sett på etiketten. Sjekke etiketten i våre valgte produktet vil hjelpe å bestemme sin egnethet. Som i alle andre kjøp, garantien fra produsenten er svært viktig og nyttig i tilfelle du får problemer i kjøpt innerspring madrassen.

Med disse tipsene og triksene, vil du være sikret en god natts søvn.