Møbler

Kommer regn eller solskinn - rattan møbler er for deg

Her i Storbritannia vær er meget uforutsigbar og kan være utfordrende for å forutsi når solen vil være rundt slik at vi kan få ut og nyte våre hager til fulle. Beste med Rattan Møbler er at det er vedlikeholdsfritt, og kan brukes i alle værforhold. Ikke at du ønsker virkelig å sitte ute i regnet på møbler, men du tar poenget... rett?

Rattan Møbler tillater deg å bruke mye mer tid faktisk bruker møbler fordi i motsetning til den klassiske tremøbler, ikke trenger du å maling eller lakk for å gi den en ekstra beskyttelse hele året.

Vanligvis blir det alle undergang og tungsinn med været og så plutselig... BAM... solen kommer ut og fanger alle på sengen. Selv om det fortsatt kjølig, solen er ute og det er tid for deg å få noen Vitamin D flyter gjennom deg igjen. Normalt hvis du har tremøbler, vil dette være tiden at du få maling og lakk ut og starte vedlikehold DIY på møbler, slik at det kan stå et år for straff fra vær.

Dette er hvor Rattan er forskjellig. Materialet pleide lage rattan er vanligvis en form for plast som er deretter støpt inn lang tråder som er hånd vevet rundt rammer. På grunn av materialer som brukes, har møbler større egenskaper sammenlignet med tre som tillater den å tåle utendørs værforhold som vi er utsatt for. Hvis møblene i rotting blir våt eller har rusk på den som blader, bær og kvister da du enkelt børste av hva du kan og deretter få en slange på det å rense den. Legge litt såpevann å fjerne mer sta skitt og møbler vil være god som ny. Tremøbler er derimot litt vanskeligere fordi du kan fortsatt bruke de samme rensemetoder som møblene i rotting ovenfor, men dette har potensial til å skrubbe bort beskyttende lakk av tre som i sin tur vil spise i tre å avta total levetiden av møbler.

Dette vil bety mer vedlikehold må bringe tremøbler tilbake på par særlig når sammenlignende å rattan møbler.

Dette bringer meg til mitt neste punkt når det gjelder vannaktig været. Har du noen gang sett det absolutt hammer det ned med regn og du bare ønsker å løpe ut og danser rundt som en gal person?

Vel, kombinere den følelsen i regnet med et lysthus eller en stor parasoll og du kan nyte lydene og frisk rensing luktene mens sitte ute i hagen. Legge til en brann gropen eller en grill i blandingen og du har en oppskrift for å ha en fantastisk tid i stort sett alle værforhold.

Med alt dette i tankene er det eneste valg å velge den beste Rattan hagemøbler satt som passer du og din hage å potensial til å gjøre deg naboer sjalu at du har noe bedre enn hva de gjør.