Møbler

Få din egen inspirerende fransk stil møbler

Fransk provinsielle møbler har makt til å kombinere ulike former for komfort, funksjonalitet og stil samtidig som en sann kongelige outlook til alle rom i huset. Det er mange par og familier der ute som ønsker sine hjem for å være unik og uttrykk og utvidelse av seg selv. Ta en titt på fransk inspirert stiler og det er ingen tvil om at du vil falle forelsket i fransk stil møbler som har sett mange oppturer og nedturer, og klarte likevel å holde jevn hele endre tidsepoker.

Historie av provinsielle møbler

Den franske provinsielle er ikke en stil i seg selv som er populært antatt, men det er faktisk en stil inspirert av enkelte steder i landet særlig Provence og Bordeaux. Det er grunnen til tre som eik, bøk og valnøtt ble hovedsakelig brukt til å opprette disse kunstneriske underverkene. De var tilgjengelig helt på landsbygda, og var billigere i disse tider. Mange av mønstrene er store mens andre intrikate, innlemmer den fantastisk solrik og åpen atmosfæren av hus i disse tider. Du kan gjøre hjemme med fransk stil møbler som vil låne en unik karakter til hvert rom og sette mot den med et eget liv.

Bow til kontrastfarge og samkjøre farger

Det er ingenting som sier eleganse og komfort som disse intrikat utskårne møbler. Enten du leter etter elementer for stue, kjøkken eller soverom har du utallige valg og en enorm fargepalett foran deg til å inspirere deg. Lyse farger kan matchet med mørkere komponenter eller malt en mørkere fargetone for å koordinere eller kontrast avhengig av resten av din innredning og møbler. Solid tømmer spisebord bringes sammen med lenestoler i fantastiske farger og design som har makt til å bringe hurrarop og lykke i alle rom. Møblene kan også opprettes skreddersydd innstillinger for å sikre at de samsvarer med dine ideer og interiøret perfekt.

Skreddersydde møbler

Å imøtekomme til den store gruppen av folk som fortsatt etterspørsel slike stylet undere der er mange murstein og mørtel butikker, samt nettsteder som lager mange mange solid tømmer spisebord og andre fantastiske design og farger. Kataloger er fylt med fantastiske mønstre som oppfordrer deg til å mikse og matche for å få den en siste kreative visjonen i rett perspektiv. Og du kan ha en utformet selv i din spesielle stil og smak. Hvis du trenger noen reparasjoner som er gjort på en av autentisk fransk inspirert brikkene, kan det lett ordnes ved hjelp av spesialforretninger som fokuserer på slike jobber.

Myk fargene gjennomsyret med mørkere komponenter og understreket med elegant tilbehør er inspirert av fransk provinsielle møbler som kan gel utmerket godt hvis du planlegger for din egen fransk stil hjem.