Møbler

Drar kontorstoler arbeidsplassen?

For opptatt kontorarbeider og deres manager er valget av kontorstol en viktig vurdering. Stolen er hvor du vil tilbringe mesteparten av timene av arbeidsdagen. Velge riktig kontorstol for dine behov kan ha en betydelig effekt på din komfort, fokus og effektivitet på arbeidsplassen.

Noen av problemene som et dårlig valg av kontorstol kan la deg er tydelig nok. Betale for feil stolen, og du finner at det ikke gir du rygg og skulder støtte du trenger. Dette kan resultere i betydelige muskelproblemer utvikling over tid, forårsaker ubehag som vil distrahere deg fra arbeidet - og verre, forlater deg med smerter som skal behandles. Andre saker er mindre umiddelbart tydelig. En kontorstol som ikke passer godt nok med fysiske dimensjoner skrivebordet kan la deg fast for nær eller strekker seg fra for langt unna, slags atferd som kan sette unødvendig belastning på armene og hendene når du skriver eller ved hjelp av musen - kort sagt, en invitasjon til RSI. Et kontorstolen med utilstrekkelig høydeinnstilling kan forlate deg craning halsen timevis på slutten å se på dataskjermen. De verste kontorstoler vil plage deg med disse problemene samtidig, sterkt redusere din evne til å fungere på ditt beste og potensielt forårsake langsiktige effekter som vil bo hos deg mindre behandlet.

Det er viktig at du får riktig kontorstol etter daglige behov. Når kontorstoler, tenke på følgende krav:

Se etter gode tilbake og korsryggstøtte. Du skal være i denne stolen i timevis, så sørg for at din rygg og skuldre skal verdsette den. Korsryggstøtte er spesielt viktig ettersom det er hvor mye din kroppsvekt vil være å skyve mot. En stol som tvinger kroppen til en ubehagelig form kan føre til muskelsmerter og lignende problemer.

Se etter gode arm støtte. Behov for støtte vil variere avhengig av skrivebordet, men hvis du planlegger å bruke et tastatur og mus mye så du bør tenke på å gi armene støtte og lett hvile posisjon stol armer. Ideelt er våpen som kan ha sine posisjoner justert best, slik at du kan tilpasse dem til høyden og formen på skrivebordet.

Sørg for at stolen kommer med god høyde og posisjon justering. En stol med en dårlig rekke justering kan forlate deg betydelig ute av posisjon når det gjelder å bruke skrivebordet eller andre daglige utstyr, som er spesielt problematisk med skjermer. Du må justere høyden på linje av syn å matche riktig skjermen, og den enkleste måten å gjøre dette er å endre høyden på setet på stolen.

Vurdere merkevare og pålitelighet av sete-design som du ser på. Kontoret miljøet er vanskelig på stoler, og så elastisitet er en viktig faktor i kontorstol som du kjøper. Du vil kunne stole på kjøpet i lang tid framover.