Møbler

Gjøre plass du trenger med hjørne skrivebord

Det moderne kontoret er et travelt sted der plass er en premie, om åpent gulvet i en stor bedrift eller personlig komfort en houseworker studie. I hjørnet er et viktig verktøy for å maksimere bruken av din, og for å bruke klosset hjørne rommet for noe annet enn en gryte plante. L-formet eller diagonal, tilbyr hjørne pulter deg flott plass effektivitet når du planlegger kontorplanen. Hvis du ser på å kjøpe ett eller mange hjørne pulter, holde ulike ting i tankene. Diagonale eller runde skrivebord med plass under brukerens Ben kan være den mest effektive bruken av plass, men disse typer design vil vanligvis mangler mye skuffer eller hyller for lagring av dokumenter, filer og så videre. L-formet skrivebord er mer sannsynlig å komme med denne typen lagringsplass; men se opp for de som gjør bruk av fast skuff enheter for å hvile sin vekt på. Hvis du leter etter et skrivebord i et større kontor, kan du være bedre å kjøpe et skrivebord med en gratis skuff enhet som kan flyttes mellom hjørne pulter, la arbeiderne enkelt flytte rundt på kontoret til dit det er behov uten å tømme sine skuffer og hyller hver gang.

Hjørne skrivebord kan være små mirakler plass effektivitet, men glem ikke at din skrivebord ikke bor i strålende isolasjon. Når hjørne pulter din, må du vurdere alle andre biter av kontorutstyr og teknologi som må sameksistens. Først og fremst Kontroller at din hjørne pulten og kontorstolen vil spille pent sammen - du finner at en stor og omfangsrik kontorstol ikke passer tett med kompakt hjørne pulten som du ser på. Denne typen uforlikelighet ikke bare taper ut på noen av plassen som du har håpet å lagre, men noen bruker at kombinasjonen av skrivebord og stol er sannsynlig å bli tvunget inn i en dårlig holdning og kan lide tilbake og skulder problemer resultatet. Dette er spesielt et problem med diagonale pulter der fast draw enheter som støtter skrivebordet kan legge liten plass under det for en stol å skyve i. Du trenger også å tenke på hvor objekter slik en sprintere, skannere, faksmaskiner og mer innlevering skuffer kan plasseres på pulten overflater. Det er viktig å unngå å rote din workshop for mye med disse tilbehør, men for mange bedrifter, de er viktige redskaper og så må plasseres innenfor rekkevidde.

Hvert skrivebord i moderne kontor eller hjem ender opp spirende kabler og ledninger; Det er en nødvendighet på grunn av tilkoblet verden som vi lever. Hjørne skrivebord bør vanligvis komme med et gap eller hull for alle stasjonære enheter kabler å kjøre inn i, slik at du kan bruke telefonen, datamaskin og andre verktøy uten etterfølgende ledninger overalt. Dette hjelper redusere office rot og unngå potensielt problematisk klynger av kabler draping av skrivebordet.