Møbler

Guide til ytterdører for bolig- og kommersielle områder

Utvendig eller oppføring døren er det første som kommer med før noen kontoret eller hjemme. Bortsett fra at det bør ser estetisk tiltalende for øyet, bør komme inn dørene være sterk nok til å tåle elementene og andre usmakelig tegn som kan veven i skyggene.

Kjøpe dører kan høres enkel nok for noen, men det kan være et problem spesielt for de som bare kjøpt sine dører av innfall eller fikk fanget det flotte utseendet på døren. Gamle tre blir sprø, får rustne metall og glass og fiber glass knuse fra sterk påvirkning eller kraft. Med det sagt, velge beste utsiden døren for spacet kan være lett hvis du vet hva du skal se etter. Riktig type eksteriør ikke bare varer lenger, det kan også gi din hjem og kontor mellomrom større sikkerhet og koster mindre også.

Er du venstre eller høyre hånd personnavn?

Dette kan høres merkelig, men første som man bør tenke på er om å velge en inswing eller en outswing dør. Inswing døren er en dør åpnes inne i huset mens en outswing som åpner utenfor huset. Dette kan være ulempe hvis du er vant med å åpne det på en bestemt måte, men det kan spare deg i tilfelle kriser.

Typer av utvendig døren

Avhengig av hva man ønsker, tradisjonelle og moderne konsepter er tilgjengelig for de som leter etter den perfekte komme inn døren. Tradisjonelle komme inn dørene er vanligvis laget av tre som eik, valnøtt, furu, edelgran, kirsebær og selv mahogny. Tre dører gi en naturlig og egendefinert se til sine hjem. Solid er dyrt, men det er noen alternativer til solid tre som lager tre dører eller prefinished som er rimelig, men samtidig tilby nesten samme beskyttelse og ser som en heltre døren.

For de som ønsker en holdbar og maksimal sikkerhet, er optisk for en stål dør det beste alternativet. Stål dører tåler lange år med ekstreme værforhold og samtidig er resistente mot krymping eller hevelse. Selv om stål er ganske dyrt i forhold til tradisjonelt, er det det beste alternativet for de som ønsker minst vedlikehold men maksimal beskyttelse og er ideell for kommersielle områder.

Sist men ikke minst er glassfiber dører. Glassfiber er utmerket som disse kombinere attributtene til en stål og tradisjonelle tre dør. Glassfiber er slitesterke og motstandsdyktige som stål, men de kan formes med tre korn vises som tradisjonelt. De er også motstandsdyktig mot ekstreme værforhold og og bulk-Ripesikker. De er et utmerket valg for høy trafikk steder som kjøpesentre eller butikker.