Møbler

Dekorere barnets soverom på et budsjett

Det kommer en tid da du vil bli stående i barnets soverom og det vil se ut som en bombe har truffet det. Det blir leker overalt og du har ingen steder å sette dem og deretter ungen vil bli sittende i midten av rommet med den uskyldige smilet på ansiktet deres.

Vil du endre rommet umiddelbart, men du har ikke midler til å gjøre dette. Dette betyr ikke at du ikke kan endre soverommet. Du trenger ikke å bryte banken til å gjøre endringer lenger.

Vegger

Hvis barnet har trukket på veggene eller bakgrunnsbilde er revet av, er det definitivt tid til å gjøre en endring. Hvis du går til en bestemt bakgrunnsbilde så skal du betale mer for tapet. Du bør se på varehus, dagligvarekjedene eller selv nettbutikker å gjøre en besparelse på bakgrunn.

Hvis du vil lage en massiv bevarer, bør du tenke på bare ved hjelp av paint og bare dekorere en vegg så det skiller seg ut. Maling er mye billigere enn tapet og det går videre. Du bare må kjøpe et par bokser med maling, mens må du kanskje kjøpe 10 ruller av tapet.

Møbler

Dette er det som gjør at folk tror de skal bruke tusenvis på nye soverom. Møbler har ikke å være dyrt og du bør ikke betale mye for det hvis barnet er fortsatt bare unge, de er sannsynlig å ødelegge den allikevel.

Hvis du vil spare penger på møbler, er så kjøpe online veien å gå. Online møbler butikker er minst 10% billigere enn high street og varehus.

Du er sannsynligvis tenker at du må betale for levering med nettsteder, men du må betale for levering i fysiske lagre også, med mindre du ta en massiv lastebil med deg når du skal handle.

Nettbutikker, ja, du må betale for levering, men det vil koste mindre og de er mer sannsynlig å gjøre deg en avtale på prisen av levering hvis du kjøper i bulk.

Lagring

Du kan endre utseendet på rommet og finne et sted for alt når du kjøper møbler med lagring i tankene. Du kan kjøpe hyllene på veggene, eller kjøpe senger med lagring under, eller du kan få skap å passe rommet.

Hvis du står fast på plass, er nøkkelen å bygge opp i stedet for utover. Har store skap vil gjøre rommet ser mindre og trangt. Ideen er å ha kabinetter laget som er tynne, men høy, så det vil lagre samme antall varer som dype skap. Det er alltid alternativer tilgjengelig, selv om rommet er svært liten.

Du bør tenke køyesenger også. Du kan ikke ha to barn i rommet, men de vil spare deg plass. Du kan kjøpe køyesenger, som har sengen på toppen, og deretter de har lagringsenheter under og noen har skrivebord og hyller, slik at barna kan gjøre sine lekser.

Organisasjon

Når du har møbler installert og dekorere gjort, må du organisere. Du kan ikke bare sette ting overalt; du må sørge for at de har sitt eget sted i rommet. Dette vil gjøre det enklere å rydde senere og barna vil lære hvor alt går slik at de kan sette elementene tilbake selv. Det høres ut som en drøm ikke sant?