Møbler

fire forskjellige typer madrasser

En god natts søvn er løftet om en vakker og energisk morgen. For en salig søvn, en god madrass er sannsynligvis det eneste kravet fra en fredelig sinnstilstand. Faktisk, kan komfortable madrasser frigi alle smerte og utmattelse av dagen og holder deg til en fredelig søvn. Men må du velge riktig type madrass for å få en god natts søvn.

Mens de fleste møbler butikker vil anbefale deg en egnet for deg, vil være oppmerksom på bygging og materialet hjelpe deg som er tilpasset for å oppfylle dine krav. Her er noen typer madrasser som er allment tilgjengelig i markedet.

Åpne Coil

Åpne coil er den vanligste typen madrass. En vanlig 50 størrelse madrass består av ca 350 springs ordnet i rader og sammen med spiral ledningene på toppen og bunnen. For en bedre utvalg som er kjent som "Holdning Springs", et enkelt lengde ledning er vevd inn fjærer og kobles loddrett i stedet for vannrett. Spoler i dette tilfellet er betydelig mindre gir en høyere våren teller og lagt komfort. Så, hvis du ønsker en fastere madrass, en 12,5 dimensjon på ledningen vil være et bedre valg enn 13,5 måle en. Denne type madrass er enten budsjett orientert seg eller mid-varierte i pris.

Pocket Spring

Pocket Springs kalles små personlige kilder i en stoff lomme. Antall kilder er våren teller. De er enten koblet til hverandre gjennom midten av hver våren eller lommer er koblet til hverandre. Dette hjelper hver vår til individuelt spore konturene av kroppen din og bidra til å holde plasseringen av ryggraden i riktig stilling. Dette reduserer presset på hips og skulder dermed gir deg en avslappende følelse av lå i madrassen og ikke på den. Videre, hvis to personer deler samme madrassen, vil den andre partneren føler liten eller ingen bevegelse hvis en annen partner skift i sin stilling.

Latex

Latex er en naturlig og flott kvalitet materiale fra gummi anlegget. Latex skum er super elastisk og gjenoppretter umiddelbart når trykket er fjernet. Den største fordelen med denne madrassen materiale er det er hypo-allergenic. Anti-mikrobielle egenskaper hemmer veksten av bakterier, sopp og støvmidd og sparer personer med pusteproblemer fra ulike infeksjoner. Det gir perfekt komfort og støtte. Videre krever latex-madrasser ikke datterselskap fyllinger å komme inn i dem.

Minne skum

Minnet skum er en elastisk Visco madrass. Det former seg selv Ifølge din kroppstemperatur og trykk. Det har god trykk lindre egenskaper samt er hypo-allergenic. Ved å endre tykkelsen på det Visco elastisk materialet som brukes, kan du oppnå forskjellige nivåer av fasthet og komfort for kroppens kravet. Som latex-madrasser, trenger du ikke slå disse seg som de er elastisk og ikke krever noen ekstra fylling som bomull, kokos eller ekstravagante seg som silke og kasjmir.

Stedet for å velge den beste madrassen tilgjengelig, må du velge en som passer til kroppens behov og den du er mest komfortable i.