Møbler

Hvorfor er spisebord saarinen populær?

Eero Saarinen, en fremstående designer og arkitekt av 1900-tallet laget hans signatur stil spisebord som en del av gruppen pidestall av inventar opprettet av ham. Stilig, praktisk og plass savvy, runde spisebord fra Eero Saarinen er en fantastisk gjenstand. Spisebord Saarinen tilbyr deg et glimt på 1900-tallet design følelse med sitt overdådige bruk av avanserte materialer og rene moderne design. Som "Tulip stolene" som varemerke for designeren Saarinen, kunnet runde spisebord oppnå et lignende takknemlighet som den tidligere med byggingen holdbar og ren. La oss ta en titt på funksjonene som gjør tabellen unerringly populær.

Designer

Mannen bak denne ideen er en av de viktigste grunnene hvorfor mennesker tiltrekkes mot dette ren design. Eero Saarinen først fikk kritiske takknemlighet for hans "Tulip stoler" etterfulgt av livmor sofa, side og lenestoler og mest berømte "pidestall Group". Han har også designet mange kamper i samarbeid med sine medstudenter, Charles og Ray Eames ved Cranbrook School of Art. Han var både populær og kritiserte hans "pluralisme" stiler. Ifølge kritikerne av epoken har Saarinen ikke et enkelt møbler tema i tankene. Hver gang han skaper noe nytt, det var en absolutt standalone og til tross for blandet lett med eksisterende møbler. I de siste årene har det vært en økning i etterspørselen etter hans arbeider dens pen moderne stil, holdbarhet og ukonvensjonelle former. De to mest populære og allment tilgjengelig er "tulip stoler" og spisebord.

Ren Design

Mens forenklede i tilnærming, har Saarinen spisebordet mye å tilby når det gjelder stil. Den høyglansede og elegante linjene etablere elegante utseendet i moderne sett ups. Den har en rund marmor bordplaten med en tapering hvit lakkert støtte som ender i en runde pidestall. Dette er en klassisk retrodesign dannet for å passe hver enkelt innredning plasseres i. Beste med denne tabellen er minimalistisk stil og rot gratis utseende. Bortsett fra møbler er han kjent for bygging av bygninger som Jefferson nasjonale utvidelse Memorial, Miller hus i Columbus og TWA flight center.

Materialer

Tabellen Saarinen konstruert fra en av de svært slitesterk og sterk materialene som marmor, og utstråler styrke og stabilitet. Gjør det kraftigere og sjokk absorberende er støpt aluminium base ferdig med høyglanset lakk. Noen varianter av denne tabellen er også tilgjengelig i middels tetthet fibertre topper som står for lagt styrke.

Eklektisk Design

Spisebord Saarinen kan gli inn med en enkel flyt med nesten alle eksisterende innredning. Den enkle formen hjelper plass i både tradisjonelle og moderne temaer. Videre har tabellen en optimal størrelse slik at det kan passe både en liten leilighet som har en oppfylle utseende for en stor spisesalen.