Møbler

Formålet med kids' møbler

Spesialiserte møbler for barn har vært i produksjon i hundrevis av år. Nå, møbler utviklet seg forbi enkel vugger og mindre size-senger. Kids' møbler omfatter kister, stoler, kommoder, hvilestoler, sofaer, nightstands og mer. Billig barna soverom sett ikke bare er funksjonelt, men skal være personlig og holdbar.

Kids' møbler må være holdbare, stilige, komfortable og rimelig siden barna ville senere avle av den. Dekorere et barnerom med møbler kan være mye moro, men også mye arbeid.

Kids' møbler er ikke så enkelt som folk kanskje tror. Møblene er ikke en nedskalert versjon av voksen full størrelse møbler for mindre organer. Møbelet må være utformet for å ta en slo destruktive barn. Det bør ikke bryte eller blir farlig på noen annen måte. Kids' møbler må holdes til en høyere standard.

Forbrukeren produktene Safety Commission, eller CPSC, har retningslinjer for varige forbruksvarer utformet for bruk av barn under 12 år. Dette inkluderer møbler, sengetøy og leker. Denne regelen er en del av forbrukeren fabrikat sikkerheten forbedring Act (CPSIA).

Møbler for barn skal gi et ekstra nivå av beskyttelse som sikrer produkter kjøpt er trygt for barna å bruke. Beskyttelse som disse er på plass fordi barn er mer utsatt enn voksne.

Møbler som er laget av spinkel materialer, har skarpe kanter eller løs komponenter som Skift uventet er en ulempe for voksne men livstruende for barn. Dette gjør sikkerhet topp vurdering når kjøpe møbler for barn.

Det finnes bestemte retningslinjer for kjøpe barna møbler, men den beste måten å kjøpe er alltid gå med instinkt. Produsenter burde være klarert og har utmerket kundetilfredshet. Når møbler kommer til huset, inspisere det for noen feil i utførelse. Les reklamemateriell nøye.

Hvert år, er det minnes på barnas produkter som følge av skader eller dødsfall påført av usikre varer blir brukt av barn. Holde deg informert om tilbakekalt produktene, og hvis det er spørsmål over bestemte møbler, kontakt produsent eller selger for mer informasjon om bestemte produkter.

Hvis det er noe som ser ut eksternt av, ikke kjøpe produktet bare for å være sikker. Hvis det finnes egenskaper om møbler som er veldig mistenksom, rapporter de mistankene CPSC trygge produkter-siden.

Barn tortur test sine eiendeler regelmessig. Dette inkluderer senger, dressers, stoler, pulter og alle andre møbler. Barn prøver å klatre deres cribs som om de var monkey barer. Senger bli trampoliner.

Fantasi brensel mengde misbruk møbler kan motta. Dette er viktig når du velger møbler. Det bør være en faktor for å sikre at møblene er laget for barn. Størrelse vil være riktig og design vil være lyd, trygg og solid.

Måle soverommet før du velger møbler sett. Dette hjelper sjekke hva er nødvendig eller hvor stort eller lite soveromsmøbler kan være. Dimensjonen av rom viser hva slags møbler er lov å være i rommet, og hvor mye det tar før rommet ser overfylt.

Pass på å velge møbler som passer personlighet og interesser. Det er noen vakre møbler der ute som er vanlig tre, plast eller metall. Men er det bedre å få møbler som er i et barns favoritt farge, eller som er utformet med et barns favoritt karakter. For eksempel er Hello Kitty og Barbie møbler temaer tilgjengelig for barn.

Det er noen fantastiske, allsidige og vakkert designede produkter på nettet som kan virkelig gjøre et rom til et sted av magi og fantasi. Forhåpentligvis tar at fantasien ikke form av ødeleggelse, forårsaker foreldre å kjøpe nye møbler regelmessig.