Møbler

Velge sengetøy for kids' møbler

Spesialiserte møbler for barn har vært i produksjon i hundrevis av år. Kids' møbler omfatter nå kister, stoler, kommoder, hvilestoler, sofaer, nightstands og mer. Soverom sett må være funksjonelle, slitesterk og personlig. For eksempel kan Disney soveromsmøbler sett være perfekt for barn som elsker en viss Disney tegnet eller flere Disney-filmer.

Barn under seks nytte beste spesialiserte kids' møbler. Barn som er forbi pjokk scenen bør få fleksibel sengetøy for mest bruk av et soverom satt før de vokser ut av det.

Loftssenger kan maksimere plassen i rommet med en to etasjers tilnærming. Dette plasserer sengen på hva som ville være en topp køyeseng ordning mens reservere det nederste køya området for lagring, sittegruppe og skrivebord.

Loftssenger er velegnet for et lite soverom som har å arbeide på mange nivåer. Det er mange ulike alternativer å velge mellom. Pass på å måle rommet brukes for et rom før du kjøper møblene.

Kontroller innstillinger og plasseringen av windows, stikkontakter, ventiler og takinstallasjoner. Møbler kan være stor, spesielt loft senger, og de må passe utformingen av rommet tett for å fungere best i det angitte området.

Trundle senger og standard køyesenger er en annen stor og fleksibel sengetøy valg. To barn kan sove i et rom uten å ofre noen personlige plass. Køyesenger konseptet er prøvd og testet for å være et nyttig sengetøy alternativ.

Men bør foreldre være litt bekymret på grunn av høyden. Mange barn faller ut av topp køyer. Barn som er voldelig sviller eller som søvn går ikke skal være på den øverste køya på en køyeseng. Barn også få hodet fast i guardrails og bli fanget mellom sengen og veggen eller mellom madrassen og rammen.

For å unngå disse problemene, kan du kontrollere en køyeseng enhet nøye for å sikre at barnet er modne nok å bruke en bunk eller loft seng trygt. Consumer Reports anbefaler at barn bør være minst seks år før du sover i en overkøye. Forfallsdato er vanligvis en bedre guide, men.

Det er andre store senger valg også. Justerbare senger er en stor, langsiktig sengetøy investering. En standard, enkelt seng størrelse er perfekt å starte lav til bakken for enkel barnet tilgang og kan justeres oppover som et barn vokser. Dette er et flott og kostnadseffektivt valg slik at de kan brukes for mellom- og ungdomspornografi barn også.

Et praktisk valg for en eldre barn er standard dobbeltseng. Hvis det er plass til dette, har det fordelen av å være egnet for en utvikler barnet men fortsatt praktisk for de unge voksne første leilighet eller hybelen. Det kan også være seng for en ekstra eller gjest soverom når barnet er vokst opp og ut av huset.

Hvis dette valget er ønskelig, kontroller at senga ramme er solid og det er ingen mellomrom mellom rammen og madrass eller mellom headboard, footboard og madrass som kan føre til en klemt eller entrapment problemer. Siden et barn blir plassert i en voksen seng, må møte barn sikkerhetskrav som ikke inneholder de fleste voksne senger.

Før du kjøper noen møbler, sjekk CPSC nettstedet for gjeldende minnes. Det er viktig å være dobbelt forsiktig når du kjøper barnas senger. Gå til webområdet for tilbakekallingen kan forhindre usikre senger, leker eller mat inn hjem og vondt barn. Brukeren kan registrere beskjeder fra FDA, EPA, USDA og forbrukeren produktene Safety Commission.