Møbler

Lett shabby chic: Hvordan lage din egen fransk stil malte møbler

Maleri din gamle og uønsket møbler er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det er ikke behov for dyre maling eller spesialist verktøy, alt du trenger er deg, litt maling, en pensel og litt inspirasjon!

Nøkkelen til å skape vakre og varig shabby chic møbler ligger i tre ting:

1. Forberedelse

2. Materialer

3. Finish

Forberedelse:

Forberedelser er nøkkelen. Maling må en rent men roughish overflate seg også. Vask overflatene og hvis mulig Fjern alle referanser eller lignende som kan komme i veien. Hvis du har en elektrisk slipemaskin, stor, men hvis ikke det kan enkelt gjøres for hånd. Husk at ideen er å gjøre en grov overflate for maling å klamre seg til (dvs. fjerning skinnende lakk og andre utførelser som kan frastøte maling). Du trenger ikke å sand hver litt perfekt, akkurat nok til å lage en grov overflate. Sikre du penselen eller hoover stykket etterpå for å kvitte seg med noen støvete rester, som dette kan misfarges maling.

For å beskytte speil eller deler av stykket du maling - bruk maskeringstape. Dette lett skreller av og la ikke en rest, i motsetning til andre typer bånd.

Materialer:

Typen maling du er svært viktig å bestemme type av du. For en ren og glatt, matt finish er standard emulsjon maling absolutt fin. Det er veldig vanskelig seg og det er et stort utvalg av farger. Det er perfekt, hvis brukt tett, for å lage en rustikk, provençalsk ferdig. Det er også det billigste alternativet. Men hvis du ønsker en mer glanset finish eller vil legge til en mørk voks senere, emulsjon ikke egnet.

De siste årene har det vært en økning i merkede arv stil maling som er ideell til maleri møbler. Dette kan være ganske dyrt, men de er verdt det, som du har et nydelig utvalg av farger og kvaliteten på maling betyr at det går en lang vei og varer.

I gjennomsnitt må du gjøre 2-3 strøk på hver brikke. Noen malte møbler selgere vil insistere på at du trenger en primer, men dette er egentlig ikke saken. Hvis du utarbeide overflaten godt nok, og bruk en god kvalitetsmaling, primer er unødvendig. Det kan noen ganger skape et "over malt" utseende, som kan ødelegge overordnede mål.

Faktisk fungerer første strøk maling som en primer. Hvis du bruker en farge, som krem eller beige, finner du at på mørkere møbler du trenger tre lag i stedet for to. Vi finner at mørkere farger krever færre strøk og ofte to er nok.

Overflatebehandling:

Rekke utførelser å velge mellom er endeløs. Mange selgere utmattelse lett sine møbler, dette bidrar til å skape en autentisk "gammel" utseende, som er mer i tråd med en alder av stykket. Ofte undistressed stykker vil se splitter nye, som kan jar hvis de antikk stil.

Sørgelig kan gjøres med middels klasse sand papir. For en autentisk alderen se gni langs områder som ville selvsagt få slitasje, som bein, skuffer og vinkler.

Noen folk som en svært fortvilet finish og dette, kan hvis gjort bra, bli svært dramatiske. Hvis du velger å gå for en kraftig nød, vær forsiktig, som går for langt kan resultere i elementet ser utmattet og skadet!

Mange av malinger i dag trenger ikke tetting med lakk, som de allerede har opprettet en slitesterk finish. Hvis du ønsker et høyglansede eller male et element som vil få en masse overflaten slitasje, for eksempel en toalettbord topp, så klart kan imidlertid lakk brukes over maling.

Et alternativ til lakk er voks. For de fleste malte møbler selgere er dette slutten av valg. Det skaper en herlig glatt overflate med en liten skinne og programmet hjelper for å velge treet i distressed områder. Du kan kjøpe god kvalitet klar voks fra en DIY butikken, men pass på å lese etiketten som noen gjør maling remover som vil fjerne det malt overflate heller enn å beholde den.

Hvis du føler deg modig du kan gå for en mørk eller farget voks finish. Dette endrer fargen på maling og kan bidra til å bringe ut detaljer på utskårne stykker. Finishen er vanligvis ganske rustikk og svært kontinental stil. Men, som med nød, vær forsiktig - mye svart voks kan gjøre et stykke se skitne. Bruk voks sparsomt, og alltid stryke umiddelbart. Hvis du bruker for mye, kan du bruke klart voks for å fjerne overflødig. Gjort godt, malt stykker med en mørk voks kan se fantastisk.