Møbler

Georgiansk møbler var preget av enkel eleganse og klassisk design

Antikke møbler er utvilsomt vakker og har stor verdi. Men på grunn av sin bratt pris, mange mennesker ikke råd til det. Heldigvis kan du fortsatt ha dem i sin gjengis form. Kopi møbler er populært i dag fordi den imiterer opprinnelige nøyaktig. Vakkert designet, er replikaer produsert betaler oppmerksomhet til små detaljer. Dette gjør dem svært populære.

Reproduksjon møbler

Hvis du vil opprette atmosfæren av yesteryears i interiøret, kjøpe kopi møbler. Du kan virkelig føle og oppleve prakten av stilmøbler ved optisk for replikaer. Ved å kalle dem reproduksjoner, betyr det ikke at de er laget av lav kvalitet. Tvert imot, oppmerksomhet mye til omfattende utskjæringer, av tre, varig møbeltrekk og rene kantene. Det er ikke rart det er så mange som foretrekker denne type for ekte antikke brikker som ikke bare latterlig dyrt men også ikke lett tilgjengelig. Reproduksjoner, derimot, kan tilpasses og så det er ikke vanskelig å få dem. Tenk stua med mahogni utstillingsmonter og chaise sofaer! Den gamle auraen kan lett replikeres i hele hjemmet.

Georgiansk stilmøbler

Georgiansk møbler refererer til designstiler som var populære i Storbritannia på 1700-tallet. Selv om den er oppkalt etter George jeg, det var faktisk bygget på ulike stiler og var populære inntil George IV. Det er derfor; Det er også kalt Neo-klassisk og Regency-stil. Sterk innflytelse ble romersk og gresk, fransk aristokratiske trender og gotiske. Det er preget av enkel eleganse og var ryddig. De fleste av bitene var raffinert og delikat. Mørkt tre ble brukt spesielt mahogny, valnøtt, eik og lønn. For fancy møbler var lacquering, tre inlays, gli og marquetry ganske vanlig. Typisk stykker inkludert bevingede lenestoler, hjørne skap, sjeselongene, opprulling pulter og byråer, sirkulære og side. Populære designere var Chippendale, Thomas Sheraton og George Hepplewhite.

Klassisk engelsk møbler

Folk som elsker antikviteter ville definitivt forelsket i georgianske møbler som de er sjeldne og tidløse stykker. De er uten tvil verdifulle biter og verdien øker bare fordi de ikke er lett tilgjengelig. Master håndverkere opprettet møbler med overdådige detaljer. Tabeller med marmor på toppen og gilding ble trendy. Design var konservative og imponerende mønstre ble sett. Under den tidlige georgianske epoken var tabellen unike cricket populær; Dette hadde bare tre etapper. Chippendale's design var fasjonable i løpet av midten av georgianske tiden; Han brukte importerte tre som mahogny og røde valnøtt og var sterkt påvirket av rokokko stilen i Frankrike. I siste del av denne perioden, berømte Adam brødrene introdusert overdådige detaljer og var påvirket av romerske og greske kunst. RAM hoder, skall og føtter var skåret inn i møbler