Møbler

Hvordan finne de ergonomisk kontorstoler

Folk tilbringe ofte lange timer i en kontorstol, som kan sette stress på ryggen. For å unngå ryggproblemer og tretthet, er det klokt å ha en ergonomisk stol med støtte for korsryggen samtidig fremme god holdning. Dette er viktig fordi når ansatte opplever tretthet tidlig i sin tid på grunn av dårlig holdning, arbeid produktivitet reduseres. Dette vil påvirke i hele virksomheten.

Det er mange forskjellige typer ergonomiske stoler for kontor og en masse forskjellige ting som er viktig å se etter i en stol. Disse funksjonene tillater brukere å justere stolen basert på deres behov.

En høyde justerbare setet er en viktig funksjon. Folk kommer i forskjellige høyder, så se etter stoler som har en lever under dem for høydejustering. Seksten til tjueen inches er vanligvis regelen for høyde, som skal plassere arbeidere føttene flatt på gulvet til alle tider. Lårene må være parallelt med gulvet og våpnene skal hvile godt på sitt skrivebord.

Setet i stolen bør ha tilstrekkelig bredde og dybde som komfortabelt støtter nesten enhver person. Standarden er vanligvis tolv til tjue inches bredt som lar brukeren å sitte med ryggen mot stolen. Dette bør ha 2-4 inches mellom baksiden av knærne og stolen. Det bør også være en justering for vippe setet fremover eller bakover.

Lumbale justering gir støtte for korsryggen, og er en svært viktig funksjon. Det er i den lavere tilbake der de fleste mennesker har problemer, og riktig sete vil hjelpe løse dette og hindre fremtidige skader. Det er også viktig å sørge for at en stol ikke få brukeren til dårlig holdning. Denne holdningen vil plassere belastningen på den nedre delen av ryggraden.

Stoff eller materiale på sete og rygg bør være polstret nok til at brukerne å sitte i lengre perioder. Mykt pustende stoff er å foretrekke fremfor en hard overflate. Konvensjonelle stoler skal rotere slik at brukeren kan komfortabelt nå alle områder i deres arbeidsområde. Dette gjør at arbeidstakeren å være effektive i sine oppgaver, ikke kaste bort mer tid forsøker å nå noe innenfor deres arbeid.

En stol som er designet også lar brukeren balanseres. Når stolen og brukeren er balansert, går stolen nesten ubemerket av personen som sitter i den. Det blir en sømløs del av deres arbeidsområde. Kjøpe en ergonomisk stol er en god start, men fordelene er begrenset til brukeren og deres vaner. Det er opp til brukeren å kontrollere praksis sitter riktig. Når brukeren praksis god holdning, kan stolen være en ekstra fordel til arbeidsplassen for office.