Møbler

Hvordan kjøpe rett noguchi salongbordet

Tabellen Noguchi kaffe med sitt enkle grunnleggende design har vært et kresne stykke gjenstand siden introduksjonen i 1948. Et eksempel på dyktige håndverk og ukonvensjonelle design, Isamu Noguchi salongbord er det mest ettertraktede moderne midten av århundret. Består av to valnøtt base deler montert i rette vinkler og et stativ formet herdet glasstopp, denne tabellen gjør en dristig uttalelse hver innredning.

Denne prøven ble opprinnelig utviklet som en gave til Noguchis søster som senere ble en bestselger blant Herman Miller samlinger. En design fremtidens salongbord nå adressene estetiske behovene til ulike hjem stiler.

Hvis du planlegger å lage dette mesterverket en del av din hjem innredning, er det viktig å vurdere visse nyanser av kaffe tabellen. Om det passer nesten alle satt, kan base nyanser av tabellen gi ut en subtil forskjell uten deg. Si, en rød base ikke ville se bra hvis rundt møblene har en nøytral bakgrunn. Tilsvarende er en hvit aske tonet base en komplett no-no for et funky opp.

Mest utbredt kopier av Noguchi salongbord kommer i nyanser av valnøtt, mørk og lys brun, svart, kirsebær finish, rød, hvit og hvit aske. Mens red anbefales for en fet og funky satt opp, passer hvit aske best formelle innstillinger som office lobbyer eller hjemmekontor. Mørk brun og valnøtt baser utfylle en nøytral tone stue, mens white er en flott kontrast for ukonvensjonelle patio innredning. Fleste sier svart basert Noguchi salongbord gir en fantastisk effekt å lyse fargede omkringliggende møbler. Vel, er det noe forskjellig her. Selv om svart regnes som en kontrast for lettere nøytral bakgrunn, i dette tilfellet går det bra med marineblå blå eller beige brune.

Videre, siden denne gjenstand kan blande i forskjellige stiler, hver base farge har en annen trend å reflektere. Cherry ferdig basen har en sterk affinitet med tradisjonell innredning mens derimot mørke og lyse valnøtt nyanser krydre til de moderne omgivelsene. Gi det en nærmere titt, svart baser er perfekt for blanding 'n' matche stiler siden de går med nært enhver fargen og mønster.

Sammen med base farge er størrelsen på denne tabellen også en bekymring. Tabellen typisk figur etablerer det som en middels stor gjenstand slik at det passer for både store condos og mikro leiligheter. Hvis du planlegger å få en for liten stuen, så bare gjør det sentrum brikke og forkaster bruk av andre tabeller i nærheten. For en stor stue er matchende avslutter tabeller viktige følgesvenner å fylle tomrommet tørt.

Noguchi salongbordet blir en del av skjønnhet i seg selv gir en rotete utseende hvis mye tilbehør er iscenesatt på den. Snarere en rot gratis en gjør en elegant tillegg til enhver stue. Likevel du dekorere den med en liten blomst vase eller bare bruke den for å plassere magasiner og aviser.

Holder inne sinn disse subtile detaljer vil hjelpe deg å kjøpe det beste Noguchi salongbordet passet ditt hjem innredning.