Møbler

George nelson benken: et møte av kunst og enkelhet

George Nelson slat benken er en av de enkle moderne midten av århundret design som fortsetter å være en del av møbler markedet kassaskuff dato. Luftige slat benken støttes av en finger leddet par ben og rettlinjet solid lønn tre blokkene som danner bordplaten. Rettlinjet linjene har vanlig hull gjennom å tillate lys og luft passere. Videre er plattform benken tilgjengelig i lys aske, svart valnøtt og mange andre nyanser og også i tre ulike størrelser dvs bredden på 48. 60 og 72 inches, å møte ulike krav til kjøpere.

Multipurpose benken fikk skjemaet i 1946, da Nelson besluttet å konstruere noe som skulle tjene som en sitteplasser for folk som ventet på lange timer. Men på grunn av sin allsidige mønster og utrolig styrke, denne benken nå former fra hverandre for både kontorer og hjem. Denne gjenstand har forbløffende evne til å etablere en rapport med en rekke innredning og møbler sjangere, enten ved å tjene som en svært funksjonell side-tabell eller en dekorativ hage benk.

George Nelson, deretter direktør for Design, Herman Miller og mannen bak denne ideen, trodde var i enkelhet. Ikke bare George Nelson benken, andre gjenstander laget av denne møbler arkitekten utstilling enkelhet i en unik måte. For eksempel er Nelson kokos leder og Marshmallow sofaen begreper som sjelden vises i markedet.

Han var en av de tidlige midten av århundret designerne som trodde på blande kulturelle mønstre å utvikle nyskapende møbler. Hans begreper er inspirert av både amerikanske og europeiske utforme skjemaer som han gjennomført en grundig studie av europeiske avant klasse og delte sine ideer, begrepet og bakgrunn som europeiske møbler var strukturert med amerikanske design samfunnet.

George Nelsons tilknytning Herman Miller dateres tilbake til 1945, når produksjon selskapet produserer konvensjonelle tre basert design og hadde ennå ikke våget ukjent og eksepsjonell æra av møbelindustri. Så leder, D.J Depree besluttet å posisjonere seg som direktør for Design, etter å ha lest boken "Morgendagens house" hvor han hadde kunstferdig lagt ned begrepet familierom og lagring vegger. Etter å bli direktør for Design i 1947, holdt Nelson stillingen i 25 år som viste seg for å være en gylden periode med suksess, både for ham og selskapet. Under sin tid, mange eminente designere som Noguchi, Charles og mange andre jobbet under hans veiledning å ta firmastandarder til helt et annet nivå.

I dag Herman Miller er tilknyttet inspirerende design, strategiske tjenester og innovativ bruk av teknologi har gjort dem rank det høyeste i å hjelpe folk å uttrykke modernisme i livsstil er i boliginnrettning eller arbeidssted. Motto å berike livsstil med perfekt gjenstander har ført til sin store samling som ikke bare inkluderer Nelson brikker men eksklusive design fra Charles, Isamu Noguchi og mange mer eminente møbler arkitekter.