Møbler

Ditt hjem kan være en vakker refleksjon av din egen personlige stil og smak

Hvis noen gikk inn i hjemmet ditt akkurat nå, ville de få et ekte inntrykk av din egen smak og stil? Eller vil de se på en samling av annen stil ideer fra en rekke møbler butikker, alle proppfull i én plass? Gjenspeiler hjemme hvem du er?

Ditt hjem skal være en oase av fred, ro og skjønnhet. Med minimum budsjettet, kan du slå stua til et sant uttrykk, bare ved hjelp av moderne og klassisk design, kunstnerisk farge bruk og kreativ belysning. Det er utrolig hva du kan oppnå med litt fantasi og god design din egen kunstnerisk teft.

Det er tid våre hjem stoppet ser ut som utvidelser av de kjente svenske rabatt møbler show! Vurdere å kjøpe en eller to spesielle designer stykker for hjemme i stedet. Det er mulig å lage det perfekte utseendet benytter en variasjon av gamle og nye møbler, interiør tilbehør og en eller to spesielle designer stykker. Og de trenger ikke å koste mye penger.

Den vanlige troen er at designermøbler, om vintage eller moderne, vil koste en formue. Men nå du kan kjøpe fra en høy kvalitet leverandør som selger fantastiske designer områder til svært rimelige priser. I mange tilfeller vil stykker koste like mye til varer solgt av ledende forhandlere eller lagre.

Det første trinnet er å bruke litt tid forskning din favoritt møbler design og sourcing den beste leverandøren. Du kan for eksempel gjøre en moderne design uttalelse ved å fylle en ubrukt hjørnet av stua med en vakker EeroAarnio ballen stol og en attraktiv lampe. Plutselig, er mørke snusket hjørnet et innbydende og attraktive hjørne for lesing og avslappende.

Noen undersøkelser på nettet vil avdekke at ballen stolen ble opprinnelig utviklet i 1963 av EeroAarnio. Originalene er samlerobjekter og er svært kostbart.Stolen har vært ettertraktet som en moderne klassiker helt siden lanseringen! Enkel sfærisk form gir seg til en rekke romstørrelser, og er elsket av mennesker over hele verden.Nå er det mulig å kjøpe det fra anerkjente leverandører, trukket i en rekke farger, og til utrolige priser.

Nøye utvalgte design for sitteplasser, skjenker, tabeller og belysning kan plasseres i hjemmet gir det en unik og eksklusiv titt. Du vil være gjør en uttalelse om din personlige smak, og gjør ditt eget hjem en spesiell og attraktivt sted å være. Bare en spesiell designer del kan gjøre en stor innvirkning på et rom.

Ingen ønsker et hjem som ser ut som en billige møbler katalog. Vi liker å kle seg i en unik personlige måte, så vi skal sørge for våre hjem er så unikt og enkelt som mulig for. Hemmeligheten er å være flink med valgene. Først sette din fargeskjemaet, så se på møblene du har. Enkle tillegg som puter, pledd, samt flytte møbler, kan endre utseendet på rommet helt. Deretter kan du begynne å bygge opp designer samlingen. Gradvis bygge din samling, ett stykke møbler samtidig.

Kanskje vil du se en spesiell stol, eller kanskje du vil oppdage en vakker headboard som vil forvandle en gammel divan seng. Eller se etter en uvanlig salongbord lage designer focal punkt i stua.

Du vil nyte læringsprosessen mer om klassiske og moderne møbeldesign. Har du en unik, attraktive og komfortable hjem som ingen andre, og du skal bygge opp en spesiell samling av høy kvalitet som vil vare livet ut.