Møbler

Hva å vurdere når landskapsarbeid yard

Er du planlegger utformingen av hagen din? Velge riktig type løvverk og landskap møbler kan være en utfordring. Det er bare altfor mange design du vil bruke som et eksempel. Men bør du ikke bare tenke hvordan hagen eller hagen vil se ut etter landskapet. Det er andre ting å vurdere.

Tilgjengeligheten av vann - du må spørre deg selv hvis du vil gjøre vanne plantene hver dag, eller om det vil være et sprinkleranlegg. Hvis svaret på begge spørsmålene er negativ, ville så neste spørsmål være hvis det blir regn hele året i stedet du bor i. Hvis det ikke er at mye nedbør i området, er det best å velge noen planter som er tørke tolerant eller minst de som vil overleve selv om de ikke vannet daglig. Velge planter som krever samme mengde vann er også ideell så du ville ikke tilfeldigvis over eller under vann noen av dem.

Vedlikehold - Tenk hvor mye tid og penger du er villig til å kaste på gårdens vedlikehold. Dette vil ikke bare involverer vanne plantene, men gjør at de får også en trim nå og da. Noen planter krever mer oppmerksomhet enn andre. Utendørs hagemøblene må også kontrolleres hver månedene for å se hvis det er noen misfarging eller om det er sprekker eller andre problemer med det som må reparere eller erstatte. Tenk på penger må du skall ut hvis du skal ansette noen til å gjøre det for deg.

Eksponering for sollys - sollys forhold i stedet du bor i må observeres, spesielt i området du vil ha plantene dine. Du må være oppmerksom på hvor mye sollys eksponering hvert sted blir hele dagen. Gjør dette, vil du vite det beste stedet der planter kan plasseres i. Plantene dine kjære må ha riktig mengde sollys i det beste stedet av verftet.

Gjødsel - der er fem vanlige typer økologisk plante mat og vite deres forskjeller vil hjelpe deg å avgjøre som skal brukes for plantene. Det er den kjøttbenmel, bomullsfrøolje måltid, blod måltid, fish emulsjon og gjødsel.

Veggsprinkler System - Hvis du bestemmer deg for å sette en (som er mye mindre stress enn vanner manuelt), bla gjennom landskapet nettsteder for å se som er den beste typen til å kjøpe. Du må også ha noen installere det for deg og finne ut hvor den sprinkler kontrollene vil gå.

Farge - tenke på hva slags park og hage møbler å gå med og hvilken farge vil matche ditt hjem eller minst kompliment din hjems farge.

Espalier - vinstokker å landskapet er unikt og kan gi deg en svært attraktiv hage og et espalier kan gjøre dette ser enda bedre. Samle bilder av espalier du tror ville se bra på hagen din og be venner og familiemedlemmer for råd for å gjøre ditt sinn opp.