Møbler

Utforme din uteområde med tre hagemøbler

Det finnes mange typer utendørs hagemøbler å velge mellom, og du kan bli forvirret på hvilken man får. Bør du velge tre park og hagemøbler, smijern, eller plast? Uansett, er hva er viktig at du har møbler som perfekt fremhever den innredningen og stilen til din uteområde. Men hvis du ønsker noe elegant og stilig, gå for naturlig tre. Velg typen tre for møbler, sørge for at det ikke lett blir skadet, og at det tåler forskjellige været.

Tremøbler må kontrolleres regelmessig for å redusere sjansene for slitasje. Vedlikehold og av møbler, kan produsenten gi deg tips om hva du skal gjøre for å hindre at møbler lett å få skadet. Ubehandlet tre vil vær over tid. Det vil se skjemmende som det blir grå, blir utsatt for alger, flekker, og mugg.

Når leter etter naturlige og organiske møbler, kan du velge mellom hardvedgulv og Gran. Det er billigere syntetiske alternativer som har tre polerer og utførelser som er laget av poly trelast eller aluminium. De krever ikke vedlikehold av naturlig tre, men appellen til naturlig tre forhold til sine billigere kolleger er uovertruffen.

Gran og løvtre har ulike visuelle, tre tettheter, holdbarhet og styrke. Softwoods er laget av Gran, cedar, furu, Kypros, Gran og barlind mens løvtre møbler opprettes fra teak, bøk, eik, Ask, kirsebær, fødselsdato, ibenholt tre og valnøtt. Avhengig av din smak, krav og miljø finnes det en rekke utendørs møbler laget av naturtre.

For værbestandige løvtre møbler som kan vare i flere år med riktig vedlikehold, velge eik eller teak. Disse skogene er naturlig motstandsdyktig mot mugg og termitt, men dette vil kreve et større budsjett sammenlignet med andre typer løvtre. Hvis du leter etter Gran møbler, skjønt, velge sedertre. Cedar ikke deformere eller delt lett og det varer lenger enn de fleste Gran møbler. Det er også motstandsdyktig mot insekter, som er viktig for utemøbler fordi termitter kan ødelegge. En annen vask med såpe og vann kan holde tremøbler i god stand.

Bortsett fra hvilken tre park og hagemøbler du ønsker på din uteområde, må du velge stiler. De mest populære er moderne stilarter, moderne, og viktorianske stil møbler. Hvis utendørs møbler er bare slapper utenfor om kvelden eller sitter i solen, er små bord og stoler mer praktisk. Kaster parter, men kan lengre bord og benker være et bedre valg. Tradisjonelle stilarter er bedre for boliger og hager som har en skogkledd atmosfære eller nær skogen. Trendy hage eller hjem, vil elegant stil møbler eller moderne møbler være det beste valget.

Når du utformer din uteområde, ta i betraktning av hagen din og utseendet på huset. Investere i tre hagemøbler er noe som er verdt, og du vil ikke angre.