Møbler

Som sofaer er riktig for deg?

Har du nettopp flyttet inn i ditt eget sted? Du bare kjøpe et stort hus med mange rom å fylle? Kanskje du ikke har flyttet på noen måte, men møbler er fortsatt i dire trenger utskifting. Hva bør du se etter for å skille kvaliteten sofaer fra bedragere? Mye som alt annet, hvis du ønsker å få mest mulig for pengene i sofaen shopping, skal så det ta litt arbeid. Være klar til å sitte, bøye, grave, slå og nå for å avgjøre hvorvidt sofaer du er interessert i er opp til PARI.

Trolig er den viktigste oppgaven i sofaen sammenligning å teste ut puter. Du gjettet det. For å gjøre dette må du faktisk sitte på sofaen. Det er viktig å ikke bare teste komforten av en bestemt plass, men også elastisiteten av puten. Etter å ha sittet på en pute, setet raskt tilbake til sin opprinnelige form? Hvis ikke, er sjansene at seter sofaen ikke vil vare så lenge du ønsker.

Kildene i sofaer er nesten like viktig som puter. Det er vanligvis tre typer møbler kilder. De er serpentin, åtteveis knyttet og fireveis knyttet. Serpentin springs er ofte referert til som "ingen sag kildene." Sofaer med disse kildene pleier å være på billigere side fordi de gir svært liten støtte. Åtte måten knyttes springs faktisk danner en svømmehud støttesystem som kildene krysskravering i åtte forskjellige retninger. Disse høyere slutten varianter flex faktisk når vekten er satt på dem, slik at bevegelsen uten at støtte. Endelig er fireveis knyttes springs en midten av veien alternativ til dyre åtte-måten knyttet og billigere serpentin alternativer. Selvfølgelig, de fire-veis bundet springs krysse i fire retninger. Dette alternativet er faktisk bare så holdbare som åtte forskjellige, men det tar mindre arbeid å montere, så sofaer som bruker denne metoden vil være litt billigere.

Den neste tingen å se på er rammen av sofaen. Du kanskje har oppdaget at noen sofaer har rammer som er skrudd sammen mens noen er bare stiftet sammen. Selv om det kan virke at skruen rammer ville være mer holdbar, er dette ikke alltid tilfelle. Se etter er om leddene i rammen er festet riktig med enten blir stiftet eller skrudd riktig. Hvis en sofa har ramme konstruert med lim og stifter, og det gjøres på riktig måte, kan så det vare en levetid. Stift konstruksjon, igjen, er mindre arbeidskrevende, og derfor sofaen vil trolig være billigere enn en sammenlignbar skrus sammen modell.

Der har du det. All informasjon du trenger for å gjøre en informert sofa kjøp.