Møbler

Seksjon sofaer vedlikehold og omsorg

Seksjon sofaer er laget av stoffer eller Lær og består av flere stykker plassert sammen for å gjøre en stor sittegruppe. Noen sectionals varierer i størrelsen på sine plasser, mens andre består av to lignende stykker. Omsorg for disse delene av møbler kan være veldig enkelt siden de er enkel i sin form og størrelse og laget for å vare.

Materielle vedlikehold

Den vanligste flerdelte materialet er skinn. Mange tror omsorg for dette materialet er vanskelig, men er det virkelig ikke. Den ytre strukturen av materialet kan diktere måten må rengjøres. Sectionals med hard og skinnende skallfasetter måtte vanligvis tørke av feilfri med en klut eller et skinn betinget hver ukene. Kluten skal være myk og fuktig stedet soaking wet. En fuktig klut vil ikke forlate flekker på skinn og la dem tørke raskere. Skinnende ferniss kan faktisk fraråde vann eller annen drikke fra siver inn i det, som gjør en ting mindre å bekymre under fester og sammenkomster.

Hvis Tverrsnittundersøkelse sofa materialet har en grov utvendig, det er mest sannsynlig semsket eller napped skinn og kan være litt vanskeligere å rengjøre. Det er lærprodukter tilgjengelig som er spesielt laget for napped Lær eller semsket skinn. Dette kan sprayes på skitne området og deretter ryddes i henhold til instruksjonene av skinn omsorg stoffet. Hvis napped skinn er skitten samlet, snarere enn noen flekker, kan det være best å spørre en profesjonell å rengjøre den siden det krever hele greia flyttes, deler atskilt og transportert potensielt til et rengjøring. Profesjonell rengjøringsmidler kan også gjøre jobben godt i et kortere tidsrom.

Selv om det ikke er så populær som skinn, klut eller andre typer stoff kan brukes til seksjon sofaer. Stoff sjampo kan påføres direkte på flekker på møbler og skrubbet. Noen ganger kan det være enklere å bruke vaskemiddel eller såpe på stedet og skrubb lett for å fjerne skitt. Tørke kan være lettere hvis plassert utenfor i direkte sollys, men de fleste stoff og klut flerdelte sofaer blir bedre profesjonelt blir rengjort og tørket.

Møbler struktur og Form

Struktur og form av seksjon sofaene holdes på plass av en rigid ramme. De er låst seg sammen for å opprette hele flerdelte. Det er best å bære delene når de blir flyttet i stedet for å flytte dem rundt, som kan skade føttene og ripe etasjer.