Møbler

Hvordan å reparere røyk skadet møbler

Er du sliter med å fjerne lukten av røyk fra møbler? Enten du har hatt røykere i hjemmet ditt, eller dine møbler var en liten brann, det er aldri lett å fjerne ubehagelig lukt og lukt fra hjemmet ditt. Det er mange enkle reparasjoner, men hvis de ikke gjør utslaget, vurdere ringer i møbler reparasjon fagfolk. Disse forsøkt og avrette løsninger kan bidra til å redde en favoritt stykke møbler eller en secondhand stykke som trenger litt ekstra tid og krefter!

Avhengig av hvilken type møbler du har, kan fjerne lukten av røyk være enkel og lett. Men ikke kan det oppnås ved hjelp av Febreeze eller en annen air freshener spray. Problemet med luftrensere er at de maske lukten, i stedet for å fjerne det hele sammen. Lukten av oppfrisker dekker røyk, men det er bare midlertidig! I noen dager, røyk lukten vil returnere og møbler vil fortsette å frustrere deg.

Spørsmål: Jeg kjøpte en vakkert skinnsofa fra en venn som også er en røyker. Resultatet sofaen stinker og nå gjør stua! Noen tips om hvordan å fjerne fornærmende lukt og få mitt hjem tilbake til det normale?

A: Dette er et vanlig problem, men med noen hver dag husoldning produktene, kan du få dette skinnsofa tilbake til sin opprinnelige tilstand. Først av alt, er natron en stor deodorizer! Har du noen alternativer: du kan skvette bakepulver rikelig over sofaen og la den på en dag eller to. Kontroller at sofaen dekkes ellers vil du kjører risikoen for bleking skinn. Etter en dag, kan du vakuum bakepulver rett utenfor. Røyk lukt har blitt absorbert på grunn av bakervarer brus. Eller, kan du bare la en beholder av natron ut i stua og absorbere generelle lukten.

Spørsmål: Jeg har en romanse som jeg arvet fra min tante. Hun var en kjent røyker, og jeg kan ikke finne noen måte å fjerne lukten uten å skade delikat tre. Kan du hjelpe?

A: møbler kan være litt mer utfordrende å fjerne lukt fra, men det er ikke umulig! En ting å prøve er hvit eddik og vann. Opprette en 50/50 løsning av eddik og vann og vask din møbler med den. Eddik vil absorbere lukten av røyk, men forlater veden i perfekt stand. Hvis det ikke fungerer, kan du kjøpe kull (ja, som trekull du grill med) og putte den i skuffer av kommoden for et par dager. Kull er en stor naturlig deodorizer som ikke behandler skadelige kjemikalier eller skader.